Προθεσμία πέντε μηνών έδωσε η Παρί σε Τούχελ

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν έχει πέντε μήνες για να αποδείξει ότι αξίζει τη θέση του και να μην απολυθεί. Βασικός υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

Προθεσμία πέντε μηνών έδωσε η Παρί σε Τούχελ

Προθεσμία μέχρι τον Δεκέμβρη θα έχει ο Τόμας Τούχελ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να δείξει την αξία του και να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλική εφημερίδας «L’Equipe», οι ιθύνοντες των πρωτευουσιάνων έδωσαν πέντε μήνες στον 45χρονο Γερμανό, ο οποίος τη νέα αγωνιστική περίοδο θα κληθεί να δείξει στην ομάδα το δρόμο των επιτυχιών.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο σύλλογος δεν εντυπωσίασε με την πορεία του. Αν και κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Σαμπιονά, ωστόσο αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ στα προημιτελικά από την Γκινγκάμπ και στον τελικό του Κυπέλλου έχασε στα πέναλτι από τη Ρεν έπειτα από ισόπαλο 2-2 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Πέραν αυτών, στο Champions League η πορεία της Παρί ολοκληρώθηκε στη φάση των «16» του θεσμού. Αν και νίκησε με 2-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο «Ολντ Τράφορντ», εν συνεχεία ηττήθηκε στη ρεβάνς του Παρισιού με 3-1 από τους «κόκκινους διαβόλους» και αποκλείστηκε από την συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γαλλία, βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο τελευταίος αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι από τον πάγκο της Γιουβέντους και τον διαδέχτηκε ο Μαουρίτσιο Σάρι.