Προσέλαβε σέρφερ η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ προσέλαβε τον επαγγελματία σέρφερ Σεμπάστιαν Στόιτνερ για να βοηθήσει τους παίκτες να διαχειριστούν σωστά το άγχος τους

Προσέλαβε σέρφερ η Λίβερπουλ

Σε μία πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η Λίβερπουλ, καθώς προσέλαβε επαγγελματία σέρφερ για να βοηθήσει τους παίκτες της αγγλικής ομάδας να διαχειριστούν σωστά το άγχος τους. Ο λόγος για τον Γερμανό Σεμπάστιαν Στόιτνερ, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως!

Ο 34χρονος, μάλιστα, ξεκίνησε ήδη το έργο του στους «κόκκινους» και την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην Γαλλία όπου βρισκόταν η αποστολή της αγγλικής ομάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εκεί παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ τεχνικές για σωστή αναπνοή μέσα σε πισίνα, με τους παίκτες των «κόκκινων» να απολαμβάνουν τα μαθήματα του Γερμανού.

Σημειώνεται πως η Λίβερπουλ ηττήθηκε στα πέναλτι από την Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Κυριακή (04/08) στο Community Shield έπειτα από το ισόπαλο 1-1 της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, ενώ την Παρασκευή (09/08) ξεκινά την πορεία της στο νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με το ματς κόντρα στη Νόριτς στο «Άνφιλντ».


Δείτε βίντεο του Σεμπάστιαν Στόιτνερ από τον προσωπικό του λογαριασμό: