Νίκη με ανατροπή η Μπαρτσελόνα, 2-1 την Άρσεναλ (vid)

Με γκολ του Λουίς Σουάρες στις καθυστερήσεις η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-1 την Άρσεναλ σε φιλικό προετοιμασίας στο «Καμπ Νόου»

Νίκη με ανατροπή η Μπαρτσελόνα, 2-1 την Άρσεναλ (vid)

Τη νίκη με 2-1 σε βάρος της Άρσεναλ πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα σε φιλικό προετοιμασίας στο «Καμπ Νόου» της Βαρκελώνης.

Οι «μπλαουγκράνα» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τους «κανονιέρηδες» στο 36’ με το γκολ του Ομπαμεγιάνγκ (0-1), έφτασαν στην ισοφάριση στο 69’ με το αυτογκόλ του Μέιτλαντ – Νάιλς και στις καθυστερήσεις πέτυχαν τελικά την ανατροπή με εντυπωσιακό γκολ του Λουίς Σουάρες (2-1).

Για τους λονδρέζους αυτό ήταν και το τελικό τους φιλικό πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Πρέμιερ Λιγκ, με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Νιουκάστλ (11/08), ενώ για την Μπαρτσελόνα επόμενο φιλικό είναι με αντίπαλο την Νάπολι την Πέμπτη (08/08) στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Νέτο (46’ Τερ Στέγκεν), Πικέ (46’ Λενγκλέ), Άλμπα (63’ Μιράντα), Ουμτιτί (46’ Τοντιμπό), Ν. Σεμέδο (Βαγκουέ), Ράκιτιτς (46’ Αλενιά), Φ. Ντε Γιόνγκ (46’ Μπουσκέτς), Πούιγ (46’ Σ. Ρομπέρτο), Γκριεζμάν (79’ Κογιάδο), Ο. Ντεμπελέ (63’ Λ. Σουάρες), Πέρες (46’ Ραφίνια).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Μονρεάλ (46’ Κολάσινατς), Παπασταθόπουλος (87’ Μουστάφι), Τσέιμπερς, Μκχιταριάν (71’ Σακά), Οζίλ (73’ Μαρτινέλι), Τζάκα (86’ Τορέιρα), Μέιτλαντ-Νάιλς, Γουίλοκ (72’ Θεμπάγιος), Ομπαμεγιάνγκ (86’ Νκετιά), Νέλσον (46’ Γκεντουζί).

Δείτε τα στιγμιότυπα και τα γκολ από το φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων στην Βαρκελώνη: