«Χάλασε» του Ντιμπάλα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα από την Γιουβέντους. Στον «αέρα» οι Ρομέλου Λουκάκου και Μάριο Μάντζουκιτς!

«Χάλασε» του Ντιμπάλα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Στο… κενό έπεσαν τελικά οι προσπάθειες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους για την ανταλλαγή των Ρομέλου Λουκάκου και Πάουλο Ντιμπάλα.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε συμφωνήσει στην «τράμπα» των δύο παικτών και ο Βέλγος επιθετικός αποδέχτηκε το συμβόλαιο που του πρότεινε η «Γηραιά Κυρία», εν τούτοις δεν συνέβη το ίδιο και στις συζητήσεις του Αργεντινού επιθετικού με τον αγγλικό σύλλογο, με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Ο Ντιμπάλα αμείβεται στους «μπιανκονέρι» με το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο και για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Γιουνάιτεντ αξίωνε 10 εκατομμύρια ευρώ. Η αγγλική ομάδα ήταν αρχικά θετική στο ενδεχόμενο να καταβάλει αυτό το ποσό στον παίκτη. Όταν όμως ενημερώθηκε και για τις οικονομικές απαιτήσεις του ατζέντη του διεθνούς άσου, όλα ανατράπηκαν!

Όπως σημειώνεται, ο μάνατζερ του Αργεντινού φορ ζήτησε ένα «υπέρογκο ποσό» ως προμήθεια για την μετακίνηση του πελάτη του στους «κόκκινους διαβόλους» και η Γιουνάιτεντ βλέποντας και τον ποδοσφαιριστή να είναι διστακτικός να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ» αποφάσισε να ακυρώσει την ανταλλαγή!

Επιπρόσθετα, πληροφορίες θέλουν τη Γιουνάιτεντ να οδηγήθηκε σ’ αυτήν την απόφαση και εξαιτίας του «κολλήματος» που προέκυψε με τα δικαιώματα εικόνας του Ντιμπάλα.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, στο «αέρα» βρίσκεται πάλι ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ, Ρομέλου Λουκάκου, ενώ, πλέον, η Μάντσεστερ κοιτάζει άλλες προτάσεις για την πώληση του Βέλγου επιθετικού. Υπενθυμίζεται πως για τον τελευταίο έντονο ενδιαφέρον υπήρξε από την Ίντερ, η οποία κατέθεσε πρόσφατα νέα πρόταση ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Τέλος, μένει να φανεί και αν θα ολοκληρωθεί πλέον και η μεταγραφή του Μάριο Μάντζουκιτς από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού δημοσιεύματα στην Βρετανία υποστηρίζουν πως η μετακίνηση του Κροάτη επιθετικού συμπεριλαμβανόταν στην ανταλλαγή.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα από την Βραζιλία υποστηρίζουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε άμεσα επίσημη πρόταση στον Άγιαξ για την απόκτηση του ακραίου Βραζιλιάνου επιθετικού Ντέιβιντ Νέρες, ύψους 46 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών!