Νέα «γκέλα» και αποδοκιμασίες για Λέγκια πριν τον Ατρόμητο (0-0)

Η Λέγκια Βαρσοβίας έμεινε στο 0-0 με την Σλακ Βρότσλαβ στο πρωτάθλημα της Πολωνίας και αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους της, πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Europa League!

Νέα «γκέλα» και αποδοκιμασίες για Λέγκια πριν τον Ατρόμητο (0-0)

Μακριά από τη νίκη έμεινε σε ένα ακόμα παιχνίδι της στο πρωτάθλημα της Πολωνίας η Λέγκια Βαρσοβίας.

Στο τελευταίο της ματς πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, «κόλλησε» στο «στείρο» 0-0 εντός έδρας με αντίπαλο την Σλακ Βρότσλαβ.

Τόσο κατά τη διάρκεια του πρώτου όσο και του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Αλεξάνταρ Βούκοβιτς είχε λίγες καλές ευκαιρίες για να βρει δίχτυα, αλλά ακόμα κι αυτές δεν τις αξιοποίησε για να φτάσει στο γκολ με αποτέλεσμα να παραμείνει «άσφαιρη».

Το αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι πως μετά το σφύριγμα του διαιτητή για τη λήξη οι παίκτες της Λέγκια αποδοκιμάστηκαν από τους φιλάθλους τους, οι οποίοι περίμεναν να δουν μία καλύτερη αγωνιστική «εικόνα» από την ομάδα τους.

Σημειώνεται επίσης πως αυτό ήταν το δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας στις έως τώρα τρεις αγωνιστικές του εγχώριου πρωταθλήματος, καθώς είχε προηγηθεί και η εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα με 2-1 από την Πογκόν Στέτσιν.

Το πρώτο παιχνίδι της Λέγκια Βαρσοβίας με τον Ατρόμητο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League είναι προγραμματισμένο την Πέμπτη (08/08) στην Πολωνία και η ρεβάνς στην χώρα μας έχει οριστεί για τις 14 του μηνός.

Η Λέγκια αγωνίστηκε κόντρα στην Σλακ Βρότσλαβ με τους: Μαγέτσκι, Βέσοβιτς, Λέβτσουκ, Γεντρέιζικ, Στολάρσκι, Άντολιτς, Αντρέ Μαρτίνς, Νοβικόβας, Γκβίλα (77’ Νάγκι), Λουκίνιας (83’ Καντέ), Νιέζγκοντα (72’ Κουλένοβιτς).