Κλοπ: «Πιο σημαντική η εμφάνιση από το αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στην Σίτι παρουσιάστηκε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, και τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης και βελτιώσεων

Κλοπ: «Πιο σημαντική η εμφάνιση από το αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του, όχι όμως και από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ήττα της ομάδας του από την Μάντσεστερ Σίτι στο Community Shield.

Οι «κόκκινοι» έχασαν με 5-4 στα πέναλτι από τους «πολίτες» στο «Γουέμπλεϊ» έπειτα από το ισόπαλο 1-1 της κανονικής διάρκειας και ο Γερμανός τεχνικός τόνισε: «Ουάου, ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση, ένα πολύ δυνατό δεύτερο μέρος από εμάς! Και οι δύο ομάδες είχαν παρόμοια σεζόν πέρυσι. Μίλησα με τον Ντε Μπρούιν μετά το παιχνίδι και συμφωνήσαμε πως δεν ξέρουμε σε τι σημείο βρισκόμαστε ακόμα...

Το λιγότερο που αξίζαμε ήταν η ισοφάριση και μια απόκρουση στα πέναλτι αποφάσισε το αποτέλεσμα το οποίο είναι απογοητευτικό για εμάς. Η εμφάνιση ήταν πιο σημαντική από το αποτέλεσμα σήμερα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε ανταγωνιστικό, ωραίο ποδόσφαιρο».

Κλείνοντας ο Γερμανός είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε προσαρμοστεί καλύτερα, αλλά είχαμε ευκαιρίες ακόμα κι έτσι που παίξαμε. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε ορισμένα πράγματα, το θέλαμε πολύ, όμως στο φινάλε ήταν και λίγο τυχερή η έκβαση. Συγχαρητήρια στη Σίτι».