Γκουαρντιόλα: «Καταλάβαμε όλοι τι θα γίνει τη νέα σεζόν»

Για το επίπεδο του ανταγωνισμού ενόψει της νέας σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ στο Community Shield

Γκουαρντιόλα: «Καταλάβαμε όλοι τι θα γίνει τη νέα σεζόν»

Μεγάλες μάχες περιμένει ο Πεπ Γκουαρντιόλα ενόψει της νέας περιόδου στην Αγγλία.

Ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος από την κατάκτηση του Community Shield στον τελικό με την Λίβερπουλ στο «Γουέμπλεϊ», ωστόσο, παράλληλα έκρουσε… τον κώδωνα για τη νέα σεζόν στο Νησί και την προσπάθεια για την κατάκτηση των "σκήπτρων" στις εγχώριες διοργανώσεις.

«Ήταν απίστευτο ματς και από τις δύο ομάδες. Καμία δεν θα μπορούσε να κυριαρχήσει για 90 λεπτά. Εμείς στα τελευταία 15 λεπτά ήμασταν εξουθενωμένοι και η Λίβερπουλ είχε ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει το ματς. Ήταν ένα εξαιρετικό τεστ και για τις δύο ομάδες. Ήταν καλό και για τους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν το επίπεδο του ανταγωνισμού της νέας σεζόν. Καταλάβαμε όλοι τι θα γίνει... Σε αυτό το επίπεδο, δεν υπάρχουν διαφορές», είπε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα.

Στην συνέχεια, επεσήμανε: «Ένα πέναλτι, ένας πόντος, κάνουν τη διαφορά. Πήραμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοί μας έπαιξαν με μακρινές μπαλιές και δεν κερδίσαμε αρκετές δεύτερες μπάλες. Δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε. Η Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει, η Άρσεναλ, η Τότεναμ η Τσέλσι, δεν ξέρω τι θα γίνει...».