Γκουαρντιόλα: «Το Champions League είναι τζόγος, είμαι χαρούμενος με το τρεμπλ»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, σύγκρινε την επιτυχία της Λίβερπουλ στο Champions League με την κατάκτηση του «τρεμπλ» από την ομάδα του

Γκουαρντιόλα: «Το Champions League είναι τζόγος, είμαι χαρούμενος με το τρεμπλ»

Μία άτυπη σύγκριση έκανε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, ανάμεσα στην κατάκτηση του «τρεμπλ» στην Αγγλία από την ομάδα του (σ. πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ) με την κατάκτηση του Champions League από την Λίβερπουλ την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Λίγο πριν την αναμέτρηση των δύο συλλόγων για το Κομιούνιτι Σιλντ, ο Καταλανός τεχνικός τόνισε: «Το Champions League είναι μια σημαντική διοργάνωση και είναι δύσκολο να φτάσεις στην κατάκτησή της, αλλά δεν θέλω να πηγαίνω στο καζίνο και να αδειάζω το πορτοφόλι μου για επτά παιχνίδια. Θέλω να είμαι χαρούμενος 11 μήνες και αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και οι διοργανώσεις των Κυπέλλων. Είμαι χαρούμενος μετά από κάθε νίκη. Πρέπει να περιμένω το Φεβρουάριο για να ρισκάρω τα πάντα; Κάτι τέτοιο είναι πολύ ριψοκίνδυνο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Η ομάδα θα καταφέρει να φτάσει στο ευρωπαϊκό επίπεδο που επιθυμεί. Η κατάκτηση των εγχώριων πρωταθλημάτων βοηθά στην γιγάντωσή μας. Η φανέλα είναι κάτι που μετράει πολύ στο Champions League και τα πάντα μπορούν να κριθούν από ένα οφσάιντ ή μια λεπτομέρεια…».