Kορεατική ομάδα κατήγγειλε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, γιατί δεν έπαιξε εναντίον της!

Η Oh Seok-hyun, ομάδα της Ν. Κορέας, κατήγγειλε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη Γιουβέντους γιατί ο Πορτογάλος δεν χρησιμοποιήθηκε σε φιλικό εναντίον της, όπως ήταν συμφωνημένο.

Kορεατική ομάδα κατήγγειλε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, γιατί δεν έπαιξε εναντίον της!

Λίγες μέρες αφού αρχειοθετήθηκε η υπόθεση της καταγγελίας της Αμερικανίδας μοντέλας, Κάθριν Μαγιόργκαν, περί βιασμού της, από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πορτογάλος αστέρας της Γιουβέντους βρίσκεται ενώπιον νέων δικαστικών αγώνων.

Όχι, πάντως, τόσο σοβαρών όσο εκείνων που παραλίγο να έχει στην Αμερικάνικη πολιτεία της Νεβάδα και κυρίως όχι λόγω εξωαγωνστικών του δραστηριοτήτων.

Η oμάδα της Ν. Κορέας, Oh Seok-hyun κατήγγειλε τον Πορτογάλο και τους «μπιανκονέρι» γιατί δεν αγωνίστηκε στο μεταξύ τους φιλικό αγώνα, της περασμένης Παρασκευής (26/07), παρότι το συμβόλαιο που είχε συνταχθεί μεταξύ των δύο πλευρών το προέβλεπε ρητά!

Η υπόθεση έχει καταλήξει στην Μητροπολιτική Αστυνομία της Σεούλ, που ερευνά τις παραμέτρους της. Εκεί κατήγγειλε η Νοτιοκορεάτικη ομάδα τόσο τη διοργανώτρια εταιρεία του φιλικού, όσο και τον παίκτη, αλλά και τη «γηραιά κυρία», μιλώντας για εξαπάτηση της.

Το γήπεδο γέμισε για να δει τον «CR7», αλλά εκείνος δεν πάτησε το τερέν, μ' αποτέλεσμα την λαϊκή κατακραυγή.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσουν οι ιθύνοντες της Νοτιοκορεάτικης ομάδας που είχαν διαφημίσει το ματς ως «κόντρα στη Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο» ότι δεν ευθύνονται, που δεν έπαιξε, στράφηκαν εναντίον του, της ομάδας του και των διοργανωτών του ματς ζητώντας 675.000 δολάρια ως αποζημίωση.