Διορία της Παρί στον Νέιμαρ ως τις 10 Αυγούστου για την μεταγραφή!

H Γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» αποκαλύπτει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ζήτησε από τον Νέιμαρ να ξεκαθαρίσει την υπόθεση του ως τις 10 Αυγούστου παραμονή της έναρξης των υποχρεώσεων της στο Σαμπιονά 

Διορία της Παρί στον Νέιμαρ ως τις 10 Αυγούστου για την μεταγραφή!

Aκόμη ένα «επεισόδιο» του, πολύκροτου, μεταγραφικού σίριαλ, με πρωταγωνιστή τον Νέιμαρ, σημειώθηκε.

Σύμφωνα με την (καλά πληροφορημένη περί των θεμάτων της, Παρί Σεν Ζερμέν) Γαλλική εφημερίδα «L' Equipe», ο Βραζιλιάνος αστέρας έχει διαμηνύσει στην πρωταθλήτρια Γαλλίας ότι δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα της, αλλά εκείνη αφενός δεν κάνει πίσω στις οικονομικές της απαιτήσεις, αφετέρου του έχει θέσει τελεσίγραφο ότι πρέπει το θέμα του να έχει τελειώσει, έτσι ή αλλιώς, ως τις 10 Αυγούστου!

Ημερομηνία - ορόσημο αφού την επομένη ξεκινούν οι υποχρεώσεις των Παριζιάνων στο Γαλλικό πρωτάθλημα κι η προσπάθεια τους για τον 3ο σερί τίτλο στο θεσμό.

H «φόρμουλα» αλά... Εμπαπέ!

Πάντα κατά το Γαλλικό έντυπο πρόταση, επίσημη, από την Μπαρτσελόνα δεν έχει κατατεθεί και μάλλον δεν θα γίνει κάτι τέτοιο, όσο η ομάδα από την«Πόλη του Φωτός» συνεχίσει να επιμένει ότι θέλει 180 εκ. ευρώ για να τον πουλήσει.

Άλλωστε οι Καταλανοί, που δεν προτίθενται να δώσουν τέτοιο ποσό, θέλουν τράμπα του «Νέι» με δικούς τους παίκτες, ενώ οι Παριζιάνοι μόνο ρευστό.

Ωστόσο η «L' Equipe» αναφέρει ότι έπεσε στο τραπέζι η λύση αλα... Εμπαπέ!


Δηλαδή όπως αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν ο διεθνής Γάλλος επιθετικός, το καλοκαίρι του 2017: με δανεισμό από την Μονακό κι υποχρεωτική αγορά του ένα χρόνο αργότερα (κι εξόφληση των 180 εκ. ευρώ που κόστισε)!

Να δανειστεί, δηλαδή, τον Νέιμαρ η Μπάρτσα για ένα χρόνο και να καταβάλει το ποσό το καλοκαίρι του 2020

Ωστόσο, παρότι από την Παρί διατυμπανίζουν ότι θέλουν τα χρήματα τώρα για να αποκτήσουν τους αντικαταστάτες του, σε ερώτηση της «L' Equipe» αν υπάρχει περίπτωση παραμονής του Νέιμαρ, η απάντηση ήταν απόλυτη: «Όχι».