Λίβερπουλ: Στις προπονήσεις οι Σαλάχ, Φιρμίνο και Άλισον

Στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Λίβεπρουλ ενσωματώθηκαν οι Μοχάμεντ Σαλάχ, Ρομπέρτο Φιρμίνο και Άλισον Μπέκερ

Λίβερπουλ: Στις προπονήσεις οι Σαλάχ, Φιρμίνο και Άλισον

Στην Γαλλία μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της Λίβερπουλ για την προετοιμασία των "κόκκινων" βρίσκονται πλέον οι Μοχάμεντ Σαλάχ, Ρομπέρτο Φιρμίνο και Άλισον Μπέκερ, οι οποίοι είχαν πάρει επιπλέον μέρες άδεια για να ξεκουραστούν.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε συμμετάσχει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ οι δύο Βραζιλιάνοι στο Κόπα Αμέρικα, το οποίο και κατέκτησαν με την «σελεσάο».

Πλέον, όλοι τους γύρισαν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και θα επιδιώξουν να προετοιμαστούν για να είναι πανέτοιμοι για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τους στη νέα σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως αύριο η Λίβερπουλ θα δώσει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της με αντίπαλο την Λιόν και την Κυριακή (04/08) θα αγωνιστεί κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι με έπαθλο το τρόπαιο του Κομιούνιτι Σιλντ (σ. αγγλικό Σούπερ Καπ).

Απών από τις προπονήσεις της θρυλικής ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ παραμένει ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος έχει περισσότερες μέρες άδεια, καθώς έφτασε με την Σενεγάλη ως τον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, όπου ηττήθηκε από την Αλγερία του Ριγιάντ Μαχρέζ.