Marca: Βράβευσε τον Ρονάλντο ως θρύλο του αθλητισμού! (vid)

Η εφημερίδα «Marca» βράβευσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως έναν απ' του θρύλους του αθλητισμού βάζοντας τον σε ένα κλειστό γκρουπ με τεράστια ονόματα.

Marca: Βράβευσε τον Ρονάλντο ως θρύλο του αθλητισμού! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μαδρίτη για να βραβευθεί.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Marca» τον έβαλε σε ένα κλειστό γκρουπ ως θρύλο του αθλητισμού. Το ισπανικό μέσο ανά τα χρόνια έχει βραβεύσει θρύλους πραγματικούς των σπορ, τεράστια ονόματα όπως αυτά των: Ντιέγκο Μαραντόνα, Μάικλ Τζόρνταν, Νάντια Κομανέτσι, Αλφρέντο Ντι Στέφανο, Λιονέλ Μέσι, Πελέ, Ρότζερ Φέντερερ, Χάιλε Γκεμπρεσελασιέ, Σεργκέι Μπούμπκα, Μάικλ Φελπς, Πάου Γκασόλ, Ραούλ και Πάολο Μαλντίνι.

Πλέον σε αυτές τις μεγάλες προσωπικότητες ανήκει και ο Ρονάλντο ο οποίος μετά την παραλαβή του βραβείου του είπε: «Αυτό θα πάρει ξεχωριστή θέση στο μουσείο μου. Η Μαδρίτη είναι ξεχωριστή, ταξιδεύω πολύ αλλά λίγες πόλεις είναι όπως η Μαδρίτη. Αυτό το βραβείο, βασικά, το παίρνω λόγω όσων πέτυχα με τη Ρεάλ. Είναι ένα ισπανικό βραβείο και αυτό με κάνει υπερήφανο. Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν, είμαι υπερήφανος, ελπίζω να επισκεφθώ ξανά σύντομα τη Μαδρίτη».

Να σημειώσουμε ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Φλορεντίνο Πέρεθ ο οποίος είχε... αγκαλιές και φιλιά με τον Πορτογάλο παρόλο οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες.

Δείτε το βίντεο με την βράβευση Ρονάλντο: