Πως αλλάζουν οι καιροί! Ε, Μπέιλ?

Ο Μπέιλ αναζητά πλέον «σανίδα σωτηρίας» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία απέρριπτε για τρία σερί χρόνια

Πως αλλάζουν οι καιροί! Ε, Μπέιλ?

Μένει η φεύγει τελικά ο Γκάρεθ Μπέιλ από την Ρεάλ Μαδρίτης; Κανείς δεν ξέρει… Ούτε καν ο ίδιος ο Ουαλός επιθετικός ή οι «μερένχες». Τι κι αν αυτές τις μέρες ο παίκτης βρέθηκε μία «ανάσα» από την μετακίνησή του στην Κίνα και την Τζιανγκσού Σάνινγκ, τελικά την τελευταία στιγμή «χάλασε» η μεταγραφή του και παρέμεινε στη «βασίλισσα».

Σε ένα «στρατόπεδο» που ο ίδιος είναι ανεπιθύμητος, αφού εκτός του ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, τον Ζινεντίν Ζιντάν, παράλληλα τον τελευταίο μήνα οι σχέσεις του παίκτη με τον Γάλλο τεχνικό χτύπησαν… κόκκινο!

Η ιστορία με την Τζιανγκσού Σάνινγκ τελείωσε οριστικά για τον Μπέιλ, παρά το γεγονός ότι η ισπανική εφημερίδα «Marca» άφηνε ένα ανοιχτό παράθυρο για την μετακίνηση του 30χρονου ως την Πέμπτη, που εκπνέει και η μεταγραφική περίοδος για τους συλλόγους της Κίνας. Η Τζιανγκσού Σάνινγκ δεν έκατσε να περιμένει κανέναν και γύρισε άμεσα «σελίδα» αποκτώντας τον επιθετικό Ιβάν Σαντίνι από την Άντερλεχτ.

Ως εκ τούτου, επιστρέψαμε και πάλι στην αρχή! Με την Ρεάλ Μαδρίτης να αναζητά εκ νέου μία ομάδα για να… ξεφορτωθεί τον Μπέιλ και τον τελευταίο να εξετάζει πλέον τις επιλογές του.

Σημερινό (29/07) δημοσίευμα της μαδριλένικης εφημερίδας «Marca» υποστηρίζει πως ο Ουαλός έχει στρέψει πλέον το βλέμμα του στην Αγγλία και βλέπει ως «σανίδα σωτηρίας» τις Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κυρίως όμως την τελευταία, η οποία είναι και η μοναδική που μπορεί να του προσφέρει έναν υψηλό μισθό, ανάλογο με αυτόν που αμείβεται αυτήν την στιγμή στην Ρεάλ Μαδρίτης.

«Όνειρο του Μπέιλ είναι να αγωνιστεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Marca»!

Στο παρελθόν ο Ουαλός και οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν ουκ ολίγες φορές πολύ κοντά στο ξεκίνημα μιας συνεργασίας. Τα τελευταία τρία χρόνια η Γιουνάιτεντ κάθε καλοκαίρι βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Μπέιλ και ήταν μάλιστα διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις όχι μόνο των «μερένχες» αλλά και του ίδιου του Ουαλού.

Εκ του αποτελέσματος, όμως, ο διεθνής άσος ήταν αυτός που στεκόταν εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και επέμενε στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Τώρα, μετά τα όσα έχουν γίνει αυτό το καλοκαίρι και με τον Ζιντάν, ο ίδιος ψάχνει τρόπους για να μετακομίσει στην Μάντσεστερ, αλλά αυτή την φορά η πόρτα της εισόδου του «Ολντ Τράφορντ» φαίνεται πως είναι πλέον κλειστή για τον ίδιο.

Πως αλλάζουν οι καιροί! Ε, Μπέιλ;

Το επόμενο διάστημα θα είναι κομβικό για τον Ουαλό, ο οποίος αναζητά διέξοδο και ξέρει πως ακόμα κι αν παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι περιορισμένος λόγω και των σχέσεών του με τον Ζιντάν. Εκτός κι αν αποφασίσει αυτήν την φορά να κάνει ο ίδιος ένα βήμα πίσω και να μειώσει τις οικονομικές του αξιώσεις, έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την μεταγραφή του σε έναν άλλο σύλλογο. Έναν σύλλογο που -υπό προϋποθέσεις- μπορεί να είναι και η Τότεναμ, στην οποία μεγαλούργησε προτού μετακομίσει στην Μαδρίτη.

Αν θα υπάρξει τελικά «happy end» στην υπόθεση του Μπέιλ ή αν θα έχουμε νέα επεισόδια στο «σίριαλ» του παίκτη με την Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα σεζόν θα φανεί το επόμενο διάστημα…