Πρόταση 167 εκ. ευρώ για Πογκμπά ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» αποκαλύπτει πως οι «μπλάνκος» σύντομα θα χτυπήσουν την πόρτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέροντας της το ανωτέρω ποσό για τον Γάλλο διεθνή μέσο!

 Πρόταση 167 εκ. ευρώ για Πογκμπά ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ότι ο Πολ Πογκμπά θέλει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κοινό μυστικό, εδώ και μήνες.
Άλλωστε το είπε και προ ημερών ο ατζέντης του, ο πολυσυζυτημένος, Μίνο Ραϊόλα.
Ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Γάλλο είναι επίσης γνωστό τοις πάσι.

Έτσι η Αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» υποστηρίζει, σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της. ότι εντός των προσεχών ημερών ο σύλλογος της Καστίλλης θα χτυπήσει την «πόρτα» των «κόκκινων διαβόλων» προσφέροντας για τον, Γάλλο, διεθνή, άσο το ποσό των - κρατηθείτε - 167 εκ. ευρώ!

Αν το ρεπορτάζ των Βρετανών επιβεβαιωθεί κι οι «μπλάνκος» προβούν σε μια τέτοιου ύψους πρόταση κι η ομάδα του Μάντσεστερ την κάνει δεκτή, τότε ο Πογκμπά θα γίνει η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στα ποδοσφαιρικά χρονικά μετά τους Νέιμαρ (222 εκ. ευρώ) και Κιλιάν Εμπαμπέ (180 εκ. ευρώ) που αμφότεροι κατέληξαν στην Παρί Σεν Ζερμέν δύο καλοκαίρια πριν.
Και φυσικά η ακριβότερη στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης...

Οι Άγγλοι συνδέουν το ανωτέρω ποσό με την πιθανότητα να «ελαφρώσει» το μπάτζετ της Ρεάλ Μαδρίτης, με την επικείμενη μεταγραφή του Μπέιλ, αφού δεν θα χρειαστεί να καταβάλλουν στον Ουαλλό τα περίπου 20 εκ. ευρώ των ετήσιων απολαβών του. Ωστόσο, το «ναυάγιο» της μετακίνησης του παίκτη στην Jiangsu Suning, ίσως αλλάξει τα δεδομένα της υπόθεσης.