Iδιοκτήτης και δεύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας ο Πικέ!

Μετά την Ανδόρρα ο Καταλανός σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και της Μανρέσα!

Iδιοκτήτης και δεύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας ο Πικέ!

Tην προεδρία της Μπαρτσελόνα έχει θέσει ως στόχο του για την «επόμενη μέρα», μετά την αγωνιστική δράση, ο Ζεράρ Πικέ, αλλά ως τότε ο 32χρονος Καταλανός κεντρικός αμυντικός θα έχει συλλογή από... ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην ιδιοκτησία του!

Γιατί μετά την αγορά της Ανδόρρα - η οποία ανέβηκε επί των ημερών του στην 4η Κατηγορία (από τα τοπικά της Καταλωνίας...)- προχωρά, μέσω εταιρίας συμφερόντων του (σ. Κosmos), στην αγορά και μιας ακόμη ομάδας! Της, Καταλανικής, Χιμνάστικ Μανρέσα.

Oι μέτοχοι της τελευταίας αποδέχθηκαν την προσφορά του για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της.
Μάλιστα η νέα ομάδα του Πικέ - γνωστή για την έφεση της στην ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων - στόχος είναι να λειτουργεί ως «φυτώριο» της Ανδόρρα, η οποία δεν έχει τμήματα ποδοσφαιρικών Ακαδημιών.

Ο πανύψηλος αμυντικός προτίθεται να επενδύσει στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και να εξοφλήσει την υποθήκη των 400.000 ευρώ, που έχει μπει από τους τωρινούς ιδιοκτήτες, ώστε η ομάδα να εξυγιανθεί, οικονομικά.

Την ίδια στιγμή τα πλάνα του Πικέ για την Ανδόρρα είναι μεγαλεπήβολα, αφού σχεδιάζει ν' αγοράσει την θέση της Καταλανικής Ρέους (που βάρεσε... κανόνι κι υποβιβάστηκε!) στην 3η Κατηγορία του Ισπανικού ποδοσφαίρου περνώντας... μπάι την 4η Κατηγορία!

Η ενασχόληση με το τένις κι η ταινία του Γκριεζμάν

Ο Καταλανός άσος, πάντως, ασχολείται με το αθλητικό μάρκετινγκ κι όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο τένις, ενώ είναι μέτοχος κι εταιρίας τηλεοπτικών παραγωγών.
Αυτή, άλλωστε, γύρισε πέρσι την περίφημη μικρού μήκους ταινία του Αντουάν Γκριεζμάν με τον τίτλο «Η απόφαση».
Τότε που ο Γάλλος ανακοίνωσε ότι μένει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ όλοι περίμεναν να γνωστοποιήσει ότι πηγαίνει στην Μπαρτσελόνα. Κάτι που τελικά έκανε 13 μήνες αργότερα...