Σκέψη Κλοπ για Ριμπερί στη Λίβερπουλ!

Ο τεχνικός των κατόχων του Champions League εξέτασε την περίπτωση του Γάλλου που άφησε την Μπάγερν Μονάχου αλλά τελικά δεν προχώρησε στην απόκτηση το

Σκέψη Κλοπ για Ριμπερί στη Λίβερπουλ!

Άδηλο παραμένει το μέλλον του Φρανκ Ριμπερί, μετά την αποχώρηση του από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία ακολούθησε μια 12ετη, εύχυμη, θητεία. όπου οι Βαυαροί με τον «σημαδεμένο» στις τάξεις τους κατέκτησαν 23 τίτλους.

Ωστόσο ο 36χρονος Γάλλος θα μπορούσε να έχει κλείσει στην Λίβερπουλ το τρέχον καλοκαίρι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας της πατρίδας του «L' Equipe».

Ο έμπειρος άσος, κατά το εν λόγω έντυπο, ήταν στα υπ' όψιν του Γιούργκεν Κλοπ, για την επόμενη σεζόν, ούτως ώστε να αποτελέσει μια επιπλέον λύση στην επίθεση των κατόχων του Champions League.

Μάλιστα ο, Γερμανός, μάνατζερ των «κόκκινων» φέρεται να εισηγήθηκε την απόκτηση του στη διοίκηση της Αγγλικής ομάδας.

Ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε, αφού από τους διοικούντες άκουσε ότι θα έπρεπε να αποχωρήσει κάποιος πρωτοκλασάτος παίκτης, για να αντέξουν οι «ρεντς» τα οικονομικά μεγέθη της απόκτησης του (παρότι δεν υπάρχει ομάδα που θα πρέπει να πληρωθεί).
Κάτι που δεν συνέβη και δεδομένου ότι στην Λίβερπουλ το τρέχον καλοκαίρι είναι «ισχνών αγελάδων», οικονομικά (όπως έχει παραδεχθεί κι ο Κλοπ, δημόσια) το θέμα δεν «περπάτησε»...