Επίσημα ο Μανθάτης στην Ανόρθωση

Η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την επίτευξη συμφωνίας με τον Ολυμπιακό για τον μονοετή δανεισμό του Γιώργου Μανθάτη

Επίσημα ο Μανθάτης στην Ανόρθωση

Παίκτης της Ανόρθωσης είναι πλέον και τυπικά ο Γιώργος Μανθάτης. Ο κυπριακός σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα του την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση αναφέρει:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον μονοετή δανεισμό του Γιώργου Μανθάτη στην ομάδα μας. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και την περσινή σεζόν κατέγραψε 18 συμμετοχές με τη φανέλα του Πανιωνίου. Έχει αγωνιστεί επίσης με τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Μανθάτη στην οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε όπως πανηγύρισει πολλές νίκες και επιτυχίες με το Φοίνικα στο στήθος. Με την άφιξη του στο Μιλ, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας μας».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Μανθάτης είπε μεταξύ άλλων: «Όταν μου ήρθε η πρόταση από την Ανόρθωση, που είναι μία ιστορική ομάδα στην Κύπρο δεν ήταν δύσκολο να πω το ναι. Μίλησα με τον Ευθύμη Κουλούρη και μου είπε τα καλύτερα λόγια. Μου είναι ότι είναι μια καλή ευκαιρία αυτήν την στιγμή στην καριέρα μου. Το ότι υπάρχει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα είναι πολύ θετικό για μένα για να προσαρμοστώ πιο γρήγορα».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Πρέπει να δουλέψω σκληρά και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της Ανόρθωσης που με πίστεψε. Ένα ευχαριστώ και στον Ολυμπιακό που βοήθησε για να επιτευχθεί αυτή η συμφωνία. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, γιατί το καλύτερο είναι να μιλάμε μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσω για να πετύχουμε όλους μας τους στόχους».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του: