«Όχι» του Μπέσνικ Χάσι σε Άντερλεχτ

Η Άντερλεχτ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, ωστόσο ο τελευταίος φέρεται σε πρώτη φάση να απάντηση αρνητικά

«Όχι» του Μπέσνικ Χάσι σε Άντερλεχτ

Στο… κενό έπεσε η προσπάθεια της Άντερλεχτ για να προσλάβει στην τεχνική της ηγεσία τον Μπέσνικ Χάσι.

Η διοίκηση του βελγικού συλλόγου προσέλαβε αυτό το καλοκαίρι τον Βενσάν Κομπανί ως παίκτη - προπονητή, ωστόσο, πλέον, απευθύνθηκε και στον Χάσι για να πλαισιώσει τον 33χρονο στόπερ στο προπονητικό τιμ της ομάδας.

Εκ του αποτελέσματος, ο 47χρονος άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού απάντησε αρνητικά στην προσφορά που του κατατέθηκε, αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν ήθελε να αφήσει το πόστο του στον πάγκο της Αλ Ραέντ από την Σαουδική Αραβία.

Υπενθυμίζεται πως ο Χάσι είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητή στην Άντερλεχτ. Από το 2008 ως το 2014 ήταν βοηθός προπονητή στον βελγικό σύλλογο και από το 2014 ως το 2016 ανέλαβε πρώτος προπονητής στην ομάδα.

Όσον αφορά την Αλ Ραέντ με την οποία έχει συμβόλαιο ο Χάσι, ο σύλλογος ολοκλήρωσε την πορεία του την περσινή αγωνιστική περίοδο στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Η νέα σεζόν ξεκινά για την ομάδα στις 23 Αυγούστου με το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Αλ Ιτιχάντ του πρώην «ερυθρόλευκου» Μανουέλ Ντε Κόστα.