Στη Νάπολι περίμεναν τον ατζέντη του Χάμες και πήγε αυτός του Πεπέ

Οι ιθύνοντες της Νάπολι περίμεναν τον ατζέντη του Χάμες Ροντρίγκες στην Ιταλία, αλλά εμφανίστηκε αυτός του Νικολά Πεπέ της Λιλ

Στη Νάπολι περίμεναν τον ατζέντη του Χάμες και πήγε αυτός του Πεπέ

Άλλον ατζέντη περίμεναν στη Νάπολι και άλλος εμφανίστηκε τελικά!

Οι «παρτενοπέι» περίμεναν σήμερα στην Ιταλία τον μάνατζερ του Χάμες Ροντρίγκες, Ζόρζε Μέντες, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακίνησης του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού από την Ρεάλ Μαδρίτης στον σύλλογο του ιταλικού νότου.

Αντ’ αυτού, όμως, παρουσιάστηκε τελικά ο Σαμίρ Κιάτ, ο ατζέντης του επιθετικού της Λιλ, Νικολά Πεπέ, ο οποίος επίσης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νάπολι.

Μάλιστα, από το μεσημέρι το επίσημο ραδιόφωνο της Νάπολι μετέδιδε πως στο Ντίμαρο, την καλοκαιρινή βάση της Νάπολι, βρισκόταν ο Ζόρζε Μέντες για την υπόθεση του Χάμες Ροντρίγκες, αλλά οι «παρτενοπέι» μέσω του λογαριασμού τους στο «twitter» διέψευσαν το σχετικό θέμα.

«Παρά το γεγονός ότι ακόμη και το επίσημο ραδιόφωνο της Νάπολι λέει ότι στο Ντίμαρο έρχεται ο Μέντες, φυσικά ο Μέντες δεν έρχεται στο Ντίμαρο. Είναι πραγματικά λυπηρό το πώς όλοι τρέχουν πίσω από οτιδήποτε γράφεται χωρίς να επιβεβαιώσει τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.