Διάψευση Κλοπ για επιστροφή Κουτίνιο στην Λίβερπουλ

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, απάντησε στα δημοσιεύματα που θέλουν τους «κόκκινους» να εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Φελίπε Κουτίνιο από την Μπαρτσελόνα

Διάψευση Κλοπ για επιστροφή Κουτίνιο στην Λίβερπουλ

Μία απάντηση στα δημοσιεύματα που ήθελαν την Λίβερπουλ να εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Φελίπε Κουτίνιο στο «Άνφιλντ» και τους «κόκκινους» έδωσε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ.

«Γενικά, ο Φελίπε Κουτίνιο μπορεί να βοηθήσει κάθε ομάδα στον κόσμο. 100%. Δεν πρόκειται γι’ αυτό. Μου αρέσει ο Φιλ, θεωρώ πως είναι ένας φανταστικός παίκτης, αλλά θα είναι μία πολύ ακριβή μεταγραφή και δεν είναι η χρονιά για κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής, βάζοντας έτσι ένα τέλος στις φήμες.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός αποχώρησε από το Μέρσεϊσαϊντ και την Λίβερπουλ με προορισμό την Μπαρτσελόνα τον Γενάρη του 2018, ωστόσο, στο διάστημα της παρουσίας του στους «μπλαουγκράνα» δεν κατάφερε να δικαιώσει με τις εμφανίσεις του στους Καταλανούς.

Το εφετινό καλοκαίρι δημοσιεύματα τον θέλουν να αποχωρεί από το «Καμπ Νόου», ενώ πέραν της Λίβερπουλ το όνομα του διεθνούς άσου βρέθηκε και σε μεταγραφικά σενάρια για την Παρί Σεν Ζερμέν.