Ρεάλ - Αρσεναλ 2-2 (3-2 πέν.) με έξαλλο Σωκράτη και τραυματισμό - σοκ για Ασένσιο (vids)

Το βίντεο της κόκκινης κάρτας στον Παπασταθόπουλο - Ρήξη χιαστού η πρώτη εκτίμηση για τον Ασένσιο - Δείτε τον τραυματισμό του και τα highlights 

Ρεάλ - Αρσεναλ 2-2 (3-2 πέν.) με έξαλλο Σωκράτη και τραυματισμό - σοκ για Ασένσιο (vids)

Ρεάλ Μαδρίτης - Αρσεναλ 2-2 στο φιλικό για το International Champions Cup (Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών) με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αποβάλλεται στο 40ό λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα ύστερα από μαρκάρισμα στον Μόντριτς. Μάλιστα, ο Παπασταθόπουλος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και λίγο αργότερα πήρε τη μπάλα και την κλώτσησε μακριά. Είχε δεχθεί την πρώτη κίτρινη κάρτα δύο λεπτά νωρίτερα.

Το ματς είχε ξεκινήσει με νεύρα από νωρίς και στο 9', η Ρεάλ έμεινε με δέκα παίκτες. Αποβλήθηκε ο Νάτσο με δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι στη γραμμή της εστίας. Ο Λακαζέτ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έκανε το 1-0. Στο 24’ ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε το 2-0.

O Γκρίνγουντ έδωσε τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Ίντερ (highlights)

Η Ρεάλ μείωσε με τον Μπέιλ στο 57' και στο 59' ο Ασένσιο έκανε το 2-2. Δυστυχώς για τον σκόρερ της Ρεάλ, τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε με φορείο δείχνοντας να πονά έντονα. Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών της Ρεάλ κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Το ματς κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Μπέιλ αστόχησε για τη Ρεάλ, ευστόχησαν όμως οι Ίσκο, Βαράν και Βινίσιους Ζούνιορ. Για την Αρσεναλ, αστόχησαν οι Ρόμπι Μπάρτον, Νάτσο Μονρεάλ και Γκρανίτ Τζάκα ενώ εύστοχοι ήταν οι Σάκα και Ρις Νέλσον.