Δεν πάει δανεικός ο Γκάρεθ Μπέιλ

Ο ατζέντης του Γκάρεθ Μπέιλ, Τζόναθαν Μπαρνέτ, απέκλεισε το σενάριο της Κίνας και ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν θα αγωνιστεί δανεικός σε καμία ομάδα

Δεν πάει δανεικός ο Γκάρεθ Μπέιλ

Μόνο με κανονική μεταγραφή υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει ο Γκάρεθ Μπέιλ από την Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο ατζέντης του Ουαλού επιθετικού, Τζόναθαν Μπαρνέτ, σε δηλώσεις του στο «Sky Sports News».

Οι «μερένχες» εξέταζαν το σενάριο να παραχωρήσουν τον παίκτη ακόμα και με την μορφή δανεισμού αυτό το καλοκαίρι, γεγονός ότι τράβηξε το ενδιαφέρον συλλόγων της Κίνας για την απόκτηση του διεθνούς άσου. Παρόλα αυτά, ο μάνατζερ του παίκτη κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτεί ο πελάτης του μία τέτοια μετακίνηση.

«Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία τέτοια συμφωνία έτσι ώστε να φύγει ο παίκτης από τον σύλλογο. Ο Γκάρεθ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και σας εγγυώμαι πως δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του σε καμπία ομάχδα με την μορφή δανεισμού», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Ο Γκάρεθ είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτήν την στιγμή παραμένει στο δυναμικό της ομάδας. Αν υπάρξει καμία προσφορά που να μας ικανοποιεί, τότε τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν και να φύγει μέσα σε μία ημέρα ή μια εβδομάδα. Μπορεί όμως να παραμείνει στην Ρεάλ ως το τέλος του συμβολαίου του σε τρία χρόνια».