Επαφές της Πόρτο με Φάμπιο Κοεντράο, στο «κόλπο» και η Ντενιζλισπόρ

Δημοσιεύματα στην Πορτογαλία υποστηρίζουν πως ο Φάμπιο Κοεντράο βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «δράκους» της Πόρτο, ενώ παράλληλα την περίπτωσή του εξετάζει και η τουρκική Ντενιζλισπόρ

Επαφές της Πόρτο με Φάμπιο Κοεντράο, στο «κόλπο» και η Ντενιζλισπόρ

Στο «κόλπο» της απόκτησης του Φάμπιο Κοεντράο φαίνεται πως έχει μπει δυναμικά η Πόρτο.

Ο 31χρονος αριστερός μπακ ζήτησε λίγες ημέρες διορία από τον ΠΑΟΚ, που είχε κινηθεί για την απόκτησή του, ωστόσο, όπως υποστηρίζουν τα πορτογαλικά Μέσα ενημέρωσης, ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται παράλληλα και το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους «δράκους».

Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο αναζητά έναν νέο παίκτη για το άκρο της άμυνάς της και στο πλαίσιο αυτό έχει στραφεί πλέον στον Φάμπιο Κοεντράο. Άλλωστε, παρότι διαθέτει στο ρόστερ της για την συγκεκριμένη θέση και τον Άλεξ Τέλες, εν τούτοις το μέλλον του τελευταίου είναι εξαιρετικά αμφίβολο ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει η «A Bola», η Λίβερπουλ, που αυτό το καλοκαίρι έλυσε την συνεργασία της με τον Ισπανό μπακ Αλμπέρτο Μορένο, είναι έτοιμη να καταθέσει το ποσό των 35 εκατομμυρίων που ορίζει η ρήτρα αποδέσμευσης του Τέλες για να τον πάρει στο «Άνφιλντ».

Έτσι, η Πόρτο ήδη «οργώνει» το μεταγραφικό παζάρι για νέο αριστερό μπακ και στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε και για τον Φάμπιο Κοεντράο. Το θέμα παραμένει ανοιχτό, ωστόσο φαίνεται ότι ο έμπειρος Πορτογάλος μπακ απομακρύνεται από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Πέρα όμως από την Πόρτο, «δίχτυα» για την απόκτηση του Πορτογάλου μπακ έχει ρίξει και η Ντενιζλισπόρ.

Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «denizli24haber.com», ο τουρκικός σύλλογος εξετάζει την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν αποκαλύπτει αν έχει προχωρήσει και σε επίσημη πρόταση στον Πορτογάλο.