Φερνάντες: «Θέλω να αγωνιστώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» (vid)

Με αφορμή το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του, ο Μπρούνο Φερνάντες εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Σπόρτινγκ και να συνεχίσει την καριέρα του στους «κόκκινους διαβόλους»

Φερνάντες: «Θέλω να αγωνιστώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» (vid)

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και να μετακομίσει στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ για να φορέσει την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε ο Μπρούνο Φερνάντες.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τα «λιοντάρια» για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό ανάμεσα στους δύο συλλόγους ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Για το σχετικό θέμα ο 24χρονος άσος επεσήμανε: «Θέλω να αγωνιστώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά όλα εξαρτώνται από την ομάδα μου. Ο πρόεδρος είναι αυτός που θα αποφασίσει, όπως επίσης και ο προπονητής μου. Έχω πει πολλές φορές ότι θέλω να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ».

Για την παραχώρηση του παίκτη η Σπόρτινγκ αξιώνει ένα ποσό που να φτάνει τα 70 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όταν ρωτήθηκε ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Φρεντερίκο Βαράντας, για το μέλλον του ποδοσφαιριστή τόνισε μεταξύ άλλων: «Εάν ο Μπρούνο Φερνάντες αποχωρήσει, τότε θα έρθουν παίκτες με ποιότητα στην ομάδα μας».