Ήττα της Μπαρτσελόνα με 2-1 από την Τσέλσι στο ντεμπούτο του Γκριεζμάν (vid)

Με τον Αντουάν Γκριεζμάν να αγωνίζεται για πρώτη φορά με τα «μπλαουγκράνα», η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε 2-1 από την Τσέλσι σε φιλικό παιχνίδι στην Σαϊτάμα

Ήττα της Μπαρτσελόνα με 2-1 από την Τσέλσι στο ντεμπούτο του Γκριεζμάν (vid)

Την ήττα γνώρισε η Μπαρτσελόνα στο πρώτο της καλοκαιρινό φιλικό παιχνίδι. Με τον Αντουάν Γκριεζμάν να φορά τα «μπλαουγκράνα» έπειτα από την μετακίνησή του στον σύλλογο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι Καταλανοί έχασαν 2-1 από την Τσέλσι στην Σαϊτάμα της Ιαπωνίας.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Ερνέστο Βαλβέρδε χρησιμοποίησε πολλά από τα μεγάλα αστέρια της ομάδας του, αλλά εκτός αποστολής έμεινε τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και ο Λουίς Σουάρες.

Από την άλλη, για τους λονδρέζους ο Φρανκ Λαμπάρντ έδωσε χρόνο συμμετοχής με αρκετούς νεαρούς παίκτες, εκ των οποίων και τον Τάμι Έιμπραχαμ, ο οποίος εντυπωσίασε πέρσι με τις εμφανίσεις του ως δανεικός στην Άστον Βίλα (σ. 25 γκολ σε 37 εμφανίσεις στην Τσάμπιονσιπ).

Ο 21χρονος Έιμπραχαμ άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι με το τέρμα που σημείωσε 34’ από λάθος του Σέρχιο Μπουσκέτς, ενώ στο 81’ οι λονδρέζοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ρος Μπάρκλεϊ. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού (91') ο Ράκιτιτς μείωσε για την Μπαρτσελόνα σε 2-1 διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Μπαρτσελόνα - Τσέλσι: Αντιαθλητικό μαρκάρισμα Ζορζίνιο σε Γκριεζμάν! (vid)


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν (46’ Νέτο), Πικέ (46’ Τοντιμπό), Σέρτζι Μπουσκέτς (46’ Ράκιτιτς), Πουίγκ (46’ Φ. Ντε Γιόνγκ), Ντεμπελέ (46’ Πέρεθ), Οριόλ Μπουσκέτς (46’ Σεμέδο), Τζόρντι Άλμπα (46’ Χάιμε), Σέρτζι Ρομπέρτο (46’ Αλενιά), Ουμτιτί (46’ Λενγκλέ), Κογιάδο (46’ Μάλκομ), Γκριεζμάν (46’ Ραφίνια).

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα (71’ Μπακαγιόκο), Κρίστενσεν (48’ Τομόρι), Ν. Λουίς (46’ Ζουμά), Έμερσον (46’ Μ. Αλόνσο), Ζορζίνιο (71’ Ντρινκγουότερ), Κόβατσιτς (70’ Τζαπακόστα), Πέδρο (70’ Μπατσουαγί), Μάουντ (60’ Μπάρκλεϊ), Πούλισιτς (60’ Ζιρού), Έιμπραχαμ (60’ Κένεντι).

Δείτε στιγμιότυπα και γκολ από το παιχνίδι των δύο ομάδων: