«Φευγάτος» από Γαλατά Σαράι ο Μήτρογλου!

Νέο τουρκικό δημοσίευμα παρουσιάζει τον, διεθνή Έλληνα σέντερ φορ να έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση των «λιονταριών» ότι δεν θα συνεχίσει και του χρόνου

«Φευγάτος» από Γαλατά Σαράι ο Μήτρογλου!

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται ότι ο Κώστας Μήτρογλου κι η Γαλατά Σαράι πρόκειται να χωρίσουν τα ...τσανάκια τους, αυτούς τους 6 μήνες που ο Έλληνας, διεθνής, σέντερ φορ αγωνίζεται στην Τουρκική ομάδα.

Ωστόσο αυτή τη φορά η πληροφόρηση από τη γειτονική χώρα θέλει τον 31χρονο, Έλληνα, διεθνή, επιθετικό να έχει ενημερωθεί από τους ιθύνοντες των «λιονταριών» ότι δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν κι έχει κληθεί να βρει νέο «σταθμό» στην καριέρα του, παρότι ο δανεισμός του από την Μαρσέιγ ήταν έως το 2020.

Άλλωστε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έπαιξε λίγο (9 συμμ., οι 7 στο πρωτάθλημα) και σκόραρε ακόμη λιγότερο (2 φορές) ενώ είχε και μια ασίστ.

Νούμερα που μάλλον δεν συνηγόρησαν, ιδιαίτερα, υπέρ της παραμονής του και δεν κάνουν τον προπονητή του, Φατίχ Τερίμ, φανατικό υπέρμαχο του.

Εξάλλου, οι πληροφορίες από τη γείτονα, θέλουν τον 65χρονο τεχνικό να έχει ζητήσει 2 επιθετικούς ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Εν τω μεταξύ, πάντως, ο «Μητρογκόλ» είναι με την αποστολή των πρωταθλητών Τουρκίας που προετοιμάζονται επί αυστριακού εδάφους.

Το ερωτηματικό, εφόσον ισχύει η πληροφόρηση των Τούρκων συναδέλφων, είναι ο επόμενος προορισμός του παίκτη, αφού ούτε στην Μασσαλία τρελαίνονται με την προοπτική της επανόδου του. Υπενθυμίζεται πως έχει συμβόλαιο με τους «Φωκαείς» έως το 2021.