Συμφωνία Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα 89 εκ. ευρώ για Μαγκουάιρ !

Αγγλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει συμφωνία «κόκκινων διαβόλων» κι «αλεπούδων», που αν ευσταθεί κάνει το διεθνή στόπερ με τα «λιοντάρια» τον πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό στα ποδοσφαιρικά χρονικά!

Συμφωνία Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα 89 εκ. ευρώ για Μαγκουάιρ !

Πριν τέσσερις μέρες ο μάνατζερ της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, δημοσιοποιούσε ότι οι «αλεπούδες» είχαν στα χέρια τους προτάσεις από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, για τον Χάρι Μαγκουάιρ, που δεν ικανοποιούν τους ιθύνοντες της.
Χθεσινές πληροφορίες από το «Νησί» θέλουν το σκηνικό να έχει αλλάξει άρδην με τους «κόκκινους διαβόλους» να έχουν κερδίσει το μεταγραφικό ντέρμπι με την συμπολίτισσα, αφού τα βρήκαν με την Λέστερ!

Και πως δεν θα τα έβρισκαν αν αληθεύει η πληροφορία που τους θέλει να προσφέρουν το ποσό των 80 εκ. λιρών; Ήτοι 89 εκ. ευρώ!
Πόσο που, εφόσον ισχύει (όπως κι η συμφωνία των δύο πλευρών...) καθιστά, αυτομάτως, τον 26χρονο, διεθνή, Άγγλο, σέντερ μπακ ως τον πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό στην ιστορία του αθλήματος!

Περισσότερα από Φαν Ντάικ και Ντε Λιχτ

Αφού 84 εκ. ευρώ καρπώθηκε η Σαουθάμπτον από την Λίβερπουλ, για να παραχωρήσει τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, το Γενάρη του 2018, ενώ κι ο Ματέις Ντε Λιχτ, που τις προάλλες μεταγράφηκε, από τον Άγιαξ, στη Γιουβέντους, κόστισε λιγότερα (75 εκ. ευρώ + 10.5 εκ. ευρώ σε μορφή μπόνους)!

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες «πηγές», είχε προηγηθεί πρόταση 70 εκ. λιρών που η Λέστερ απέρριψε για να επανέλθει η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με 10 εκ. λίρες περισσότερα και να κάμψουν την αντίσταση της.

Άλλωστε ο Νορβηγός θεωρεί το Μαγκουάιρ ιδανικό για να λυθούν τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του πέρσι μ' αποτέλεσμα να του προσφέρεται συμβόλαιο με 280.000 λίρες βδομαδιάτικο!