Για άλλα δύο χρόνια στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Ραούλ Γκαρθία!

Ο, 33χρονος, Βάσκος επιθετικός επέκτεινε την συνεργασία του με τα «λιοντάρια» έως το 202

Για άλλα δύο χρόνια στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Ραούλ Γκαρθία!

Συνεχίζεται το «κύμα» ανανεώσεων στην Αθλέτικ Μπιλμπάο! Μετά τον Γεράι Άλβαρεθ, που επέκτεινε την συνεργασία του με την ομάδα από την Χώρα των Βάσκων, έως το 2026, το ίδιο έκανε κι ο Ραούλ Γκαρθία, έως το 2021!

Μάλιστα ο γεννημένος στην Παμπλόνα, 33χρονος, (πρώην διεθνής) επιθετικός δεν θα έχει στο νέο του συμβόλαιο με την ομάδα ρήτρα αποδέσμευσης (όπως κι οι Μουνιαίν, Ντε Μάρκος και Μπαλενθιάγκα), δείγμα της πεποίθησης των διοικούντων των «λιονταριών», ότι δεν πρόκειται να φύγει, ότι πρόταση κι αν έρθει!

Άλλωστε κι η τωρινή ανανέωση του έγινε σε κλίμα απόλυτα συναινετικό αφού ο παίκτης ήθελε να μείνει στην ομάδα που εντάχθηκε, προ 4ετίας, προερχόμενος από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εξάλλου η ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών - που εξάλειψε κάθε πιθανότητα τρίτης θητείας του στην Οσασούνα (2004-07 και 2011-12 οι προηγούμενες) - ήρθε λίγες ώρες μετά το πρώτο του γκολ σε φιλικό του φετινού καλοκαιριού κόντρα στην Αρένας Γκέτσο (6-1).

Δείγμα ότι θα είναι και τη φετινή σεζόν από τους βασικούς στυλοβάτες της ομάδας. Άλλωστε πέρσι ήταν ο δεύτερος της σκόρερ (9 γκολ) με μόνο τον Ινιάκι Γουίλιαμς να τον ξεπερνά. Συνολικά έχει 48 γκολ σε 169 ματς, όλων των διοργανώσεων, με τους Βάσκους.