Bild: Ντιναμό και Σπαρτάκ Μόσχας θέλουν τον Τάσο Δώνη!

Η Γερμανική εφημερίδα «Βild» αποκαλύπτει ενδιαφέρον των Ντιναμό και Σπαρτάκ Μόσχας για τον, διεθνή, επιθετικό της Στουτγκάρδη

Bild: Ντιναμό και Σπαρτάκ Μόσχας θέλουν τον Τάσο Δώνη!

Ο Τάσος Δώνης ενδέχεται να μην ακολουθήσει την Στουτγκάρδη στο ποδοσφαιρικό «καθαρτήριο» της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, παρά τον υποβιβασμό της, αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Γερμανικής εφημερίδας, «Bild», τον 22χρονο, διεθνή, Έλληνα επιθετικό... ορέγονται δύο ομάδες της ίδιας πόλης!

Οι Ντιναμό και Σπαρτάκ Μόσχας είναι έτοιμες να διασταυρώσουν τα μεταγραφικά τους ξίφη για τον παίκτη, που έχει συμπληρώσει 2 χρόνια στην ομάδα της Σουηβίας.

Πρώτοι έκαναν μια διερευνητική επαφή οι άνθρωποι της πρώην ομάδας της Σοβιετικής αστυνομίας για ν' ακολουθήσουν οι ομόλογοι τους, της λαοφιλέστερης ομάδας της Ρωσίας, που κάθισαν και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Γερμανούς.

Χωρίς ρήτρα...

Δεδομένου ότι η ρήτρα αποδέσμευσης που υπήρχε στο συμβόλαιο του (13 εκ. ευρώ) έχει εκπνεύσειμ οι της Στουτγκάρδης μπορούν να ζητήσουν το ποσό που θέλουν κι οι Μοσχοβίτες φέρεται να άκουσαν διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων!

Ένας από τους λόγους που στην Στουτγκάρδη έχουν βάλει τον γιο του Γιώργου Δώνη (7 γκολ σε 42 συμμετοχές) στο μεταγραφικό παζάρι είναι - όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Γερμανικού εντύπου - το γεγονός των προστριβών του με τους προπονητές του (Χάνες Βολφ, Ταϊφούν Κορκούτ, Μάρκους Βάιντσιρλ) λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, που του καταλογίζονται.

Παρά ταύτα στην Στουτγκάρδη δεν προτίθενται να τον... ξεπουλήσουν. Άλλωστε τον δεσμεύουν με συμβόλαιο ως το 2021 και έχουν το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις.