Kέιν: Από τα ωραιότερα γκολ της καριέρας μου! (vid)

Για το τέρμα που πέτυχε, από την σέντρα, στο φιλικό με την Γιουβέντους, στην Σιγκαπούρη, μίλησε ο Άγγλος, διεθνής, επιθετικός της Τότεναμ

Kέιν: Από τα ωραιότερα γκολ της καριέρας μου! (vid)

Όπως ήταν επόμενο - αφού «κρέμασε» τον Βόιτσεχ Στσέζνι, από το κέντρο του γηπέδου, χαρίζοντας, στις καθυστερήσεις, στην Τότεναμ, την φιλική νίκη, με 3-2, επί της Γιουβέντους - ο Χάρι Κέιν ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης που διεξήχθη στην Σινγκαπούρη στο πλαίσιο του International Champions Cup.

Έτσι, μετά το τελευταίο σφύριγμα της, περικυκλώθηκε από δημοσιογράφους που του ζήτησαν να σχολιάσει πως το σκέφτηκε και εκτέλεσε τον Πολωνό γκολκίπερ και τη «Γηραιά Κυρία»: «Το γκολ; Πιθανότατα είναι ένα από τα ωραιότερα της καριέρας μου. Είδα τον τερματοφύλακα πως ήταν συχνά μακριά από τα γκολπόστ και έτσι σκέφτηκα πως υπήρχε η πιθανότητα να τον αιφνιδιάσω και το δοκίμασα, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα!»

Όσο για το ματς ο διεθνής Άγγλος επιθετικός εκτίμησε: «Τα πήγαμε καλά, αν και ήταν δύσκολο να παίζεις με τέτοια ζέστη. Κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελιτωνόμαστε στα ματς που θα ακολουθήσουν την επόμενη εβδομάδα. Πρέπει να ξεκινήσουμε, την επόμενη σεζόν, από εκει που σταματήσαμε την περασμένη...»