«Μπάσιμο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Πεπέ!


Οι «κόκκινοι διάβολοι», σύμφωνα με δημοσίευμα των «Τimes» δίνουν 77 εκ. ευρώ για τον Ιβοριανό, διεθνή, επιθετικό της Λιλ που «έβγαλε μάτια» στο περσινό Σαμπιονά

«Μπάσιμο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Πεπέ!

Ενώ τις προηγούμενες ώρες στην Αγγλία κυκλοφορούσε (ξανά...) πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κινείται για τον Πιερ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, της Άρσεναλ, οι «Τimes» του Λονδίνου έχουν διαφορετική πληροφόρηση και αποκαλύπτουν ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν καταθέσει πρόταση στη Λιλ για ν' αποκτήσουν τον Νικολάς Πεπέ!

Πρόταση ύψους 77 εκ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον 24χρονο Ιβοριανό επιθετικό, που την περασμένη σεζόν έκανε «πράγματα και θαύματα» με τα «σκυλιά» του Σαμπιονά βοηθώντας τα (με 22 γκολ, δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω από τον Εμπαπέ μόνο...) να τερματίσουν στη 2η θέση, που τα επανέφερε στο Champions League.

Αν ισχύει η πληροφορία της, συνήθως έγκυρης Αγγλικής εφημερίδας, τότε η ομάδα του «Νησιού» θα έχει πλησιάσει, κατά τι, τις απαιτήσεις των «λιλουά». Που όταν τους προσέγγισε η Ίντερ με πρόταση 50 εκ. ευρώ για τον καλύτερο τους παίκτη ζήτησαν τα ...διπλάσια!

Ο Πεπέ είναι το «μήλον της έριδος» για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Μέχρι πρότινος από την Αγγλία ενδιαφέρον για τον παίκτη είχε δείξει η Λίβερπουλ, αλλά οι δηλώσεις του Κλοπ, που προανήγγειλε ότι δεν θα γίνουν ακριβές μεταγραφές, φαίνεται πως κλείνουν την «πόρτα» της περίπτωσης του.
Επίσης την περίπτωση του έχουν εξετάσει ακόμη οι Έβερτον, Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά καμιά δεν έχει κάνει τόσο αποφασιστική κίνηση όπως η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.