Συμφώνησε με Μίλαν ο Άνχελ Κορέα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού Άνχελ Κορέα από την Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται η Μίλαν

Συμφώνησε με Μίλαν ο Άνχελ Κορέα

Ολοένα και πιο κοντά στην αποχώρησή του από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και την Ατλέτικο Μαδρίτης και την μεταγραφή του στην Σέριε Α και την Μίλαν βρίσκεται ο Άνχελ Κορέα.

Ο Αργεντινός επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τους «ροσονέρι» για συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον το μόνο που απομένει για ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ιταλική ομάδα είναι να τα βρουν και οι δύο σύλλογοι στο οικονομικό.

Σύμφωνα με το αργεντίνικο δίκτυο «Tycsports», οι συζητήσεις των Μιλανέζων με τους «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται σε θετικό επίπεδο και εκτιμάται ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί η «χρυσή τομή» ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Συγκεκριμένα, η Ατλέτικο αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 50 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μέχρι στιγμής η Μίλαν προσφέρει ένα μικρότερο ποσό.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, είναι θετικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης του 24χρονου ποδοσφαιριστή, αφού για την επίθεση της ομάδας του πήρε αυτό το καλοκαίρι και τον 19χρονο Ζοάο Φέλιξ από την Μπενφίκα, έναντι 126 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κορέα άφησε την πατρίδα του και την Σαν Λορέντζο το 2014 για να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά γήπεδα με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 178 εμφανίσεις κι έχει πετύχει 30 γκολ με τους «ροχιμπλάνκος».