Στην Μπενφίκα ο Βινίσιους

Οι «αετοί» της Μπενφίκα απέκτησαν από την Νάπολι τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Βινίσιους, για τον οποίο είχε δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός

Στην Μπενφίκα ο Βινίσιους

Η Μπενφίκα ήταν τελικά η ομάδα που κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Βινίσιους και να ενισχύσει με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή την επιθετική της γραμμή.

Οι «αετοί» της Λισσαβώνας ήρθαν σε συμφωνία με την Νάπολι για τον παίκτη έναντι του ποσού των 17 εκατομμυρίων ευρώ και ο τελευταίος έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

Για τον 24χρονο φορ ενδιαφέρον είχε δείξει και ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε, όμως η περίπτωση του ήταν εξαρχής πολύ δύσκολη για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Κάρλος Βινίσιους Άλβες Μοράις, όπως είναι το πλήρες του όνομα, είχε αποκτηθεί από την Νάπολι μόλις πέρσι το καλοκαίρι, ωστόσο, την περσινή σεζόν δεν πραγματοποίησε ούτε μία εμφάνιση με τους «παρτενοπέι».

Αρχικά είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Ρίο Άβε, στην οποία πέτυχε 8 γκολ σε 14 εμφανίσεις του, και στο υπόλοιπο της περιόδου μετακόμισε στην Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ πάλι ως δανεικός.

Στους Μονεγάσκους έπαιξε 15 ματς και βρήκε δύο φορές τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, ώσπου επέστρεψε στην ιταλική ομάδα για να… ξαναφύγει, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή στην Μπενφίκα.