Παραμένει στην Μπάγερν ο Μπόατενγκ

Παρά τις φήμες περί αποχώρησης του Ζερόμ Μπόατενγκ από την Μπάγερν Μονάχου, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στους Βαυαρούς

Παραμένει στην Μπάγερν ο Μπόατενγκ

Με τα χρώματα της Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Ζερόμ Μπόατενγκ.

Παρά την αρχική φημολογία που ήθελε τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό να αποχωρεί αυτό το καλοκαίρι από τους Βαυαρούς για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα, εν τούτοις, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών Γερμανίας και την νέα περίοδο.

Αιτία για την αλλαγή στάσης της Μπάγερν στην υπόθεση φαίνεται πως αποτελούν οι εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής του ποδοσφαιριστή στην προετοιμασία. Πέραν του ότι δείχνει μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις, παράλληλα είχε θετική παρουσία και στο τελευταίο φιλικό των Βαυαρών κόντρα στην Άρσεναλ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Ζερόμ, όπως άλλωστε και με το υπόλοιπο ρόστερ. Μοιάζει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δείχνει πολύ συγκεντρωμένος, τόσο στην προπόνηση όσο και στο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ», είπε ο προπονητής της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς.

Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής Γερμανός αμυντικός έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Μονάχου ως το καλοκαίρι του 2021 και παρότι η Μπάγερν αξίωνε μόλις 15 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του, εν τούτοις δεν έφτασε στα γραφεία του συλλόγου επίσημη πρόταση.