Η Audi ζήτησε πίσω τα αυτοκίνητά της από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα!

Προθεσμία τριών εβδομάδων έχουν οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα για να επιστρέψουν τα αυτοκίνητα που τους είχε δώσει η Audi, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας της εταιρίας με τους «μπλαουγκράνα»

Η Audi ζήτησε πίσω τα αυτοκίνητά της από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα!

Τα αυτοκίνητα που τους είχε παραχωρήσει η Audi καλούνται να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα. Η γερμανική εταιρεία είχε παραχωρήσει οχήματα στους παίκτες των «μπλαουγκράνα» στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τους Καταλανούς.

Από την στιγμή, όμως, που η χορηγική συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε στα τέλη του περασμένου μηνός και δεν ανανεώθηκε, πλέον, όπως αναφέρει η «AS», η Audi ενημέρωσε τον σύλλογο ότι θέλει πίσω τα αυτοκίνητά της!

Αυτήν την στιγμή οι πρωταθλητές βρίσκονται εκτός Ισπανίας και πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έτσι, αποφασίστηκε να παραδοθούν τα οχήματα σε τρεις εβδομάδες, όταν θα έχει επιστρέψει η αποστολή στην «βάση» της .

Το ίδιο ισχύει μάλιστα και για τους παίκτες που αποχώρησαν από τον σύλλογο, όπως ο Αντρές Ινιέστα, που πέρσι μετακόμισε στην Βίσελ Κόμπε της Ιαπωνίας, όπως επίσης και τον Πάκο Αλκάθερ που αγωνίζεται στην Μπορούσια Ντόρτμουντ με την μορφή δανεισμού από τους «μπλαουγκράνα».

Υπενθυμίζεται πως όταν είχε ξεκινήσει η χορηγική συμφωνία, η Audi είχε παραχωρήσει συνολικά 25 αυτοκίνητά της σε παίκτες της Μπαρτσελόνα, όπως επίσης κι ένα στον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος μάλιστα ήταν ο μοναδικός που δικαιούνταν από το προπονητικό τιμ του συλλόγου.