Σιμεόνε: «Κάποια στιγμή στον πάγκο της Αργεντινής, όχι όμως τώρα»

Συνέντευξη παραχώρησε στο «Tyc sports», ο Ντιέγκο Σιμεόνε, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το μέλλον του στον πάγκο της Αργεντινής, τον Λιονέλ Σκαλόνι αλλά και τον Λιονέλ Μέσι.

Σιμεόνε: «Κάποια στιγμή στον πάγκο της Αργεντινής, όχι όμως τώρα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στο «Tyc sports», μίλησε για το ενδεχόμενο να αναλάβει το πάγκο της Εθνικής Αργεντινής,για το νυν τεχνικό της ομάδας Λιονέλ Σκαλόνι και φυσικά για το Λιονέλ Μέσι.

Ο 49χρονος τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, είπε πως, θα τον ενδιέφερε η προοπτική των«αλμπισελέστε» αλλά όχι τώρα, ενώ για το Σκαλόνι επεσήμανε πως είναι μια καλή επιλογή για την εθνική ομάδα αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά το Λιονέλ Μέσι, ο Σιμεόνε μίλησε για την εικόνα του ηγέτη που έβγαλε προς τα έξω, κατά τη διάρκεια του Copa America.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σιμεόνε:

Για την εθνική:«Θα ήταν κάτι μαγικό για μένα να αναλάβω το τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και θέλω να το κάνω κάποια στιγμή, όχι όμως τώρα. Επιθυμία μου είναι τώρα να βρίσκομαι σε έναν σύλλογο και να έχω καθημερινές προπονήσεις».

Για το Λιονέλ Μέσι:«Κατανοώ ότι οι σημαντικοί παίκτες των συλλόγων και των εθνικών ομάδων είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ένα βήμα προς τα εμπρός και για αυτό, για αυτό λέγονται ηγέτες, και για αυτό είχε τέτοια συμπεριφορά ο Μέσι.

Στη ζωή, ο καθένας έχει τους χρόνους και τους διαχειρίζεται όπως εκείνος θέλει. Ο λόγος που συμπεριφέρθηκε πιο ηγετικά και διαφορετικά σε σύγκριση με το παρελθόν είναι επειδή ο ίδιος επέλεξε να βγει μπροστά».

Τα tweets του «Tyc Sports» με τις δηλώσεις Σιμεόνε: