«Ναυαγεί» η μεταγραφή του Περίν στην Μπενφίκα

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record», ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Ματία Περίν, δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στην Μπενφίκα

«Ναυαγεί» η μεταγραφή του Περίν στην Μπενφίκα

Σε «ναυάγιο» δείχνει να οδηγείται η μεταγραφή του Ματία Περίν από την Γιουβέντους στην Μπενφίκα. Οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε συμφωνία για την μετακίνηση του παίκτη στους «αετούς» έναντι του ποσού των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Από τη Γιουβέντους στην Μπενφίκα ο Περίν, ανταγωνιστής του Βλαχοδήμου

Όπως υποστηρίζει όμως σε δημοσίευμά της η πορτογαλική εφημερίδα «Record», ο 26χρονος Ιταλός τερματοφύλακας δεν πέρασε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στην φυσική κατάσταση.

Σημειώνεται πως στην πορτογαλική ομάδα γνώριζαν εκ των προτέρων πως ο Ιταλός βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας του λόγω του τραυματισμού του στον ώμο και πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Σεπτέμβρη, ενώ πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης της μεταγραφής του.

Ο Περίν αποκτήθηκε από την Γιουβέντους πέρσι το καλοκαίρι από την Τζένοα έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε μόλις εννέα αναμετρήσεων των «μπιανκονέρι». Στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, που είχαν ως αποτέλεσμα να μην έχει την αναμενόμενη εξέλιξη η καριέρα του.

Υπενθυμίζεται πως η Μπενφίκα διαθέτει στο ρόστερ της για τη θέση του τερματοφύλακα τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Μίλε Σβίλαρ και Ιβάν Ζλόμπιν.