Προτάθηκε στη Γιουβέντους ο Νεϊμάρ!

Ο πατέρας και μάνατζερ του Νεϊμάρ συζητά με την Γιουβέντους την περίπτωση μεταγραφής του Βραζιλιάνου επιθετικού στους «μπιανκονέρι»

Προτάθηκε στη Γιουβέντους ο Νεϊμάρ!

Αρκετά επεισόδια φαίνεται ότι θα έχει η υπόθεση που αφορά το ποδοσφαιρικό μέλλον του Νεϊμάρ, αφού, πλέον, εκτός από την Μπαρτσελόνα, στο κόλπο της απόκτησης του Βραζιλιάνου επιθετικού έχει μπει και η Γιουβέντους.

Ο διεθνής άσος έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής, όμως, οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων κάθε άλλο παρά έχουν θετική εξέλιξη. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας και ατζέντης του Νεϊμάρ κοιτάζει πλέον και άλλες ομάδες ως επόμενο προορισμό του γιου του και μία από αυτές είναι και η Γιουβέντους.

Ο πατέρας του Νεϊμάρ είχε συνάντηση αυτές τις μέρες με τον αθλητικό διευθυντή των πρωταθλητών Ιταλίας και όπως υποστηρίζει το ιταλικό δίκτυο «Rai», οι «μπιανκονέρι» βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να εντάξουν τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους.

Μάλιστα, εκτιμάται ως πιο πιθανό το σενάριο να προτείνουν στους «πρωτευουσιάνους» εκτός από χρήματα και τον Αργεντινό επιθετικό Πάουλο Ντιμπάλα ως έμψυχο αντάλλαγμα, έτσι ώστε να μειώσουν το κόστος μεταγραφής του Νεϊμάρ.