Ανακοίνωσε Τρίπιερ η Ατλέτικο Μαδρίτης!



Οι «κολτσονέρος» έκαναν γνωστό ότι ο 28χρονος, Άγγλος, διεθνής, δεξιός οπισθοφύλακας, πρώην της Τότεναμ θα τους ανήκει για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ανακοίνωσε Τρίπιερ η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Το τυπικό σκέλος που απέμενε, για να φορέσει τα ερυθρόλευκα της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Κιέραν Τρίπιερ ολοκληρώθηκε: ο 28χρονος, Άγγλος, διεθνής δεξιός οπισθοφύλακας κατέφθασε στην Ισπανικής πρωτεύουσας και πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά τεστ πριν υπογράψει για 3 χρόνια!

Πριν απ' όλα αυτά οι «κολτσονέρος» είχαν συμφωνήσει με την πρώην, πια, ομάδα του, Τότεναμ για ένα ποσό περί τα 30 εκ. ευρώ.

Έτσι ο Τρίπιερ - που ήδη γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και προπονητές, ενώ ήδη προπονήθηκε μαζί τους - θ' αγωνίζεται πλέον στο «Μετροπολιτάνο».
Εκεί όπου, την 1η Ιουνίου, πήρε την μεγαλύτερη απογοήτευση της καριέρας του, χάνοντας (2-0) από την Λίβερπουλ, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ...

Με την απόκτηση του Τρίπιερ η ενίσχυση στην άμυνα για τον Ντιέγκο Σιμεόνε ολοκληρώθηκε (είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Φελίπε, Ερμόσο και Λόντι) , ενώ ο παίκτης προορίζεται για αντικαταστάτης του Χουανφράν που αποχώρησε.

Το μόνο ερωτηματικό είναι αν στο αγωνιστικό «παζλ» της Ατλέτικο Μαδρίτης θα προστεθεί κι ο Χάμες Ροντρίγκες, της Ρεάλ Μαδρίτης, για τον οποίο ενδιαφέρεται κι η Νάπολι.