Ντε Λιχτ: Υποβλήθηκε σε ιατρικά στο Τορίνο (vid+pic)

Ο 19χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, λίγες ώρες μετά την άφιξη του στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε, πέρασε την καθιερωμένη διαδικασία πριν υπογράψει στη Γιουβέντους ενώ αποθεώθηκε από 300 παριστάμενους τιφόζι! 

Ντε Λιχτ: Υποβλήθηκε σε ιατρικά στο Τορίνο (vid+pic)

Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα που δημιούργησαν 300, περίπου, παριστάμενοι οπαδοί ο Ματέις Ντε Λιχτ υποβλήθηκε στο Τορίνο - όπου βρίσκεται από χθες, αργά, το βράδυ, στα καθιερωμένα ιατρικά τεστ που προβλέπονται πριν την υπογραφή του 5ετους συμβολαίου του με την Γιουβέντους.

Ο 19χρονος, διεθνής, Ολλανδός αμυντικός (και πρώην αρχηγός του Άγιαξ) προσήλθε στο ιατρικό κέντρο της «γηραιάς κυρίας» στις 8.30 (τοπική ώρα) αλλά παρά ταύτα αποτέλεσε αντικείμενο λατρείας από τους φίλους της νέας τους ομάδας.

Μέχρι και πλακάτ με την επιγραφή «Καλώς όρισες» υπήρχε. Δεν χάλασε χατίρι σε κανένα από τους νέους του ποδοσφαιρικούς «πιστούς» ικανοποιώντας τα αιτήματα τους για αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Κάποιοι από τους οπαδούς αποχώρησαν όταν μπήκε στο κτίριο κι άλλοι έμειναν στον ήλιο να τον περιμένουν για να βγει.

Στα αξιοπερίεργα όχι ότι συνοδευόταν, παντού, από τον ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα, αλλά ότι ο τελευταίος άκουσε το όνομα του από τους παριστάμενους οπαδούς!
Που προφανώς του αναγνώρισαν την συμβολή του στο να καταλήξει ο παίκτης στην ομάδα τους κι όχι σε κάποια άλλη ανταγωνίστρια (Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν π.χ.). Ίσως πάλι γιατί περιμένουν να τους φέρει και τον Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Χειροκρότησαν μέχρι και τον ...μάνατζερ του!

Ο Ιταλοολλανδός νιώθοντας σταρ - αφού θα πάρει 11 εκ. ευρώ, προμήθεια από τα συνολικά 150 εκ. ευρώ που θα κοστίσει στην πρωταθλήτρια Ιταλίας η μετακίνηση του Ντε Λιχτ! - έκανε εκείνος δηλώσεις αντί του πελάτη του κι εξήγησε γιατί προτιμήθηκε η Γιουβέντους από τους άλλους «μνηστήρες»: «Αποφασιστικής σημασίας ήταν το αθλητικό πρότζεκτ. Η Γιουβέντους είναι η σωστή ομάδα για κείνον. Για έναν αμυντικό η Ιταλία είναι ο ιδανικός τόπος. Αναφορικά με την πνεύμα εργατικότητας του μοιάζει με τον Νέντβεντ κι ίσως μάλιστα να τον ξεπερνά. Από άποψη φιλοδοξίας μοιάζει στον Ζιντάν. Είναι το νούμερο 1 στην ηλικία του και μπορεί να γίνει γενικότερα!»