Μαρινάκης στο BBC: «Η Νότιγχαμ ανήκει στην ελίτ της Πρέμιερ Λιγκ»

Την επιστροφή της Νότιγχαμ Φόρεστ στα μεγάλα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ έθεσε ως στόχο για τη νέα σεζόν ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ισχυρός άνδρας του αγγλικού συλλόγου

Μαρινάκης στο BBC: «Η Νότιγχαμ ανήκει στην ελίτ της Πρέμιερ Λιγκ»

Τον στόχο του για την πορεία της Νότιγχαμ Φόρεστ τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Τσάμπιονσιπ ανάλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε δηλώσεις του στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο «BBC».

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ισχυρός άνδρας του αγγλικού συλλόγου εξέφρασε την επιθυμία του να δει τους «ξυλοκόπους» να κερδίζουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για την επιστροφή τους στα μεγάλα «σαλόνια» του αγγλικού πρωταθλήματος, την Πρέμιερ Λιγκ.

«Έχουμε ένα πλάνο μακράς διάρκειας και με βάση αυτό το πλάνο θέλουμε να επαναφέρουμε τη Νότιγχαμ εκεί που ανήκει. Και φυσικά η Νότιγχαμ ανήκει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ανήκει στην ελίτ της Πρέμιερ Λιγκ», είπε χαρακτηριστικά.

Την περασμένη σεζόν η Φόρεστ τερμάτισε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ, ωστόσο, τη νέα περίοδο φιλοδοξεί σε μία καλύτερη πορεία που θα την βοηθήσει να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της.

Σημειώνεται, ότι ο σύλλογος θα ξεκινήσει την μάχη του στο νέο πρωτάθλημα στις 3 Αυγούστου, με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον.