Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Τρίπιερ

Η Τότεναμ αποδέχτηκε την πρόταση της Ατλέτικο ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Άγγλου μπακ, Κίεραν Τρίπιερ

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Τρίπιερ

Τα τυπικά απομένουν πλέον για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Κίεραν Τρίπιερ από την Τότεναμ στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε συμφωνία για την μεταγραφή του παίκτη έναντι του ποσού των 22 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μεταβεί άμεσα στην ισπανική πρωτεύουσα για να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην εθνική Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του περασμένου καλοκαιριού στα γήπεδα της Ρωσίας, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 38 εμφανίσεις με τον σύλλογο του Λονδίνου σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε ένα γκολ.

Η Ατλέτικο, με την σειρά της, αναζητούσε έναν παίκτη για το ρόστερ της έπειτα από την αποχώρηση του Χουανφράν τον περασμένο μήνα. Αρχικά κινήθηκε για τον Νέλσον Σεμέδο από την Μπαρτσελόνα, αλλά οι προσπάθειές της δεν απέφεραν «καρπούς».

Έτσι, στράφηκε στην περίπτωση του Τρίπιερ και ήρθε τελικά σε συμφωνία με την Τότεναμ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Ο τελευταίος αποχώρησε από την προετοιμασία των λονδρέζων στην Σιγκαπούρη και θα μεταβεί πλέον στη Μαδρίτη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους «ροχιμπλάνκος».