Τι ζήτησε η Ρεάλ Μαδρίτης από Πογκμπά και Ραϊόλα

Οι «μερένχες» έδωσαν εντολή στον Γάλλο μέσο και τον ατζέντη του, τον Μίνο Ραϊόλα, να μην ξανακάνουν δηλώσεις για το μέλλον του παίκτη έως ότου ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τι ζήτησε η Ρεάλ Μαδρίτης από Πογκμπά και Ραϊόλα

Ό,τι περνά από το χέρι της προσπαθεί να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Πολ Πογκμπά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί, οι «μερένχες» ζήτησαν τόσο από τον Γάλλο μέσο όσο και από τον ατζέντη του, τον Μίνο Ραϊόλα, να μην ξανακάνουν δηλώσεις για τον μέλλον του ποδοσφαιριστή στους «κόκκινους διαβόλους» έως ότου ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων.

Η Γιουνάιτεντ δεν δείχνει θετική στο ενδεχόμενο να αφήσει τον διεθνή άσο να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» αυτό το καλοκαίρι. Αντίθετα, θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις της και για την επόμενη περίοδο, παρά τις τάσεις φυγής του Γάλλου με προορισμό στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «βασίλισσα», με την σειρά της, συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ, αλλά δεν θέλει να… αναστατώσει τον αγγλικό σύλλογο με δηλώσεις είτε του παίκτη είτε του μάνατζέρ του και να ρισκάρει να χάσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να πετύχει τον στόχο της. Έτσι, ζήτησε μην ξαναγίνουν δηλώσεις μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το φιλικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Περθ Γκλόρι στην Αυστραλία, ο Πογκμπά κλήθηκε από τα τοπικά Μέσα να κάνει ένα σχόλιο για το ποδοσφαιρικό του μέλλον στους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει.