Ανένδοτος ο Νεϊμάρ, θέλει να φύγει από την Παρί

Οι ιθύνοντες των «πρωτευουσιάνων» προσπάθησαν να πείσουν τον Νεϊμάρ να παραμείνει στην ομάδα, αλλά ο Βραζιλιάνος είναι ανένδοτος και επιθυμεί την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα

Ανένδοτος ο Νεϊμάρ, θέλει να φύγει από την Παρί

Στο κενό έπεσε μία ακόμα προσπάθεια της Παρί Σεν Ζερμέν να πείσει τον Νεϊμάρ να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις των «πρωτευουσιάνων» με μία εβδομάδα καθυστέρηση από τις καλοκαιρινές του διακοπές και είχε συναντήσεις με τους ιθύνοντες των πρωταθλητών για το μέλλον του στον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία, η διοίκηση της Παρί επιδίωξε να αλλάξει γνώμη στον διεθνή άσο ώστε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, ωστόσο, ο 27χρονος ήταν ανένδοτος και για ακόμα μία φορά εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα», από την πλευρά τους, δεν έχουν καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση στην Παρί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, εκτιμάται πως θα συμπεριλάβουν στην προσφορά τους και έμψυχα ανταλλάγματα προκειμένου να καλύψουν τις απαιτήσεις των «πρωτευουσιάνων».