«Ξένο σώμα» στην Ντόρτμουντ ο Καγκάβα

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται στην Ντόρτμουντ και η Μπεσίκτας κινείται για την απόκτηση των δικαιωμάτων του

«Ξένο σώμα» στην Ντόρτμουντ ο Καγκάβα

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης» βρίσκεται αυτό το καλοκαίρι ο Σίντζι Καγκάβα.

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ Λουσιάν Φαβρ και έχει ήδη ενημερωθεί να βρει μία ομάδα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο 30χρονος διεθνής άσος επέστρεψε στους Βεστφαλούς το 2014 έπειτα από την διετή του καριέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, στα μέσα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου αποχώρησε από τον γερμανικό σύλλογο και μετακόμισε στην Μπεσίκτας με την μορφή δανεισμού.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το γερμανικό «Ruhr Nachtrichten», οι «μαύροι αετοί» έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποκτήσουν τα πλήρη δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ.

Παράλληλα, ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει και από την Θέλτα και μέσα στο επόμενοι διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Την περσινή σεζόν ο Καγκάβα μέτρησε μόλις τέσσερις εμφανίσεις στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ από τον Γενάρη που μετακόμισε στην Μπεσίκτας αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια του τουρκικού συλλόγου και πέτυχε τέσσερα γκολ.