Επιμένει να φύγει από την Άρσεναλ ο Κοσιελνί

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός επιμένει στην απόφασή του να μην μεταβεί στις ΗΠΑ για την προετοιμασία της Άρσεναλ και να αποχωρήσει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι

Επιμένει να φύγει από την Άρσεναλ ο Κοσιελνί

Απογοητευμένος με την στάση της διοίκησης της Άρσεναλ προς το πρόσωπό του είναι ο Λοράν Κοσιελνί και επιμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν ακολούθησε την αποστολή των «κανονιέρηδων» στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου ο σύλλογος πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, και όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει ελεύθερος από την αγγλική ομάδα ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Όταν ρωτήθηκε για το σχετικό θέμα ο προπονητής των λονδρέζων, Ουνάι Έμερι, ανέφερε: «Για εμένα ο Λοράν είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Μίλησα μαζί του τρεις φορές για το σχετικό θέμα. Ήθελε να έρθει μαζί μας στις ΗΠΑ, αλλά επέλεξε τελικά να μείνει στην Αγγλία. Από εκεί και πέρα είναι θέμα μεταξύ εκείνου και του συλλόγου. Περιμένω αυτήν την συζήτηση και την απόφαση που θα παρθεί».

Πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν πως η Άρσεναλ είχε αποδεχτεί πριν από καιρό το αίτημα του παίκτη να αποχωρήσει από την ομάδα ως ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι ώστε να γυρίσει στην πατρίδα του, την Γαλλία. Κάτι τέτοιο όμως τελικά δεν συνέβη, παρά και το γεγονός ότι η Μπορντό ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του, με αποτέλεσμα την αντίδραση του ποδοσφαιριστή.

Ο Κοσιελνί, που φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους λονδρέζους, αγωνίζεται στην ομάδα από το 2010 και μέχρι σήμερα μετρά στην Άρσεναλ 353 εμφανίσεις και 27 γκολ.