Εντυπωσίασε ο Μίλνερ στο φιλικό της Λίβερπουλ (vid)

Η Λίβερπουλ κέρδισε 3-1 την Μπράντφορντ σε φιλικό προετοιμασίας, με τον Τζέιμς Μίλνερ να σκοράρει δις για τους «κόκκινους»

Εντυπωσίασε ο Μίλνερ στο φιλικό της Λίβερπουλ (vid)

Με τον… ανανεωμένο Τζέιμς Μίλνερ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να πετυχαίνει δύο γκολ, η Λίβερπουλ νίκησε 3-1 την Μπράντφορντ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της επί βρετανικού εδάφους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «κόκκινοι» μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και από το πρώτο κιόλας τέταρτο της συνάντησης κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0. Μόλις στο 13’ ο Μίλνερ άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές Ευρώπης από «ασίστ» του Κεντ, ενώ στο 15’ ο 33χρονος Άγγλος διπλασίασε τα τέρματά του με πέναλτι.

Το 3-0, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο ανάμεσα στις δύο ομάδες, πέτυχε ο 19χρονος Ράιαν Μπρούστερ, ο οποίος μάλιστα είχε σκοράρει δις και στο φιλικό της περασμένης Πέμπτης κόντρα στην Τρανμίρ (6-0).

Στην επανάληψη ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, άλλαξε όλη την ενδεκάδα για να δοκιμάσει διαφορετικούς παίκτες στο ίδιο σύστημα (4-3-3). Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η Μπράντφορντ μείωσε σε 3-1 με πέναλτι του Ντόιλ στο 81’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Η Λίβερπουλ αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με τους Μινιολέ, Λόβρεν, Κλάιν, Φίλιπς, Μίλνερ, Λαλάνα, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, Γουίλσον, Κεντ, Μπρούστερ και Λαρουσί.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι «κόκκινοι» αγωνίστηκαν με τους Άθερτον, Γκόμες, Χούβερ, Ματίπ, Τζόουνς, Φαμπίνιο, Γούντμπερν, Μιλάρ, Ντάνκαν, Οριζί και Λιούις.

Σε δηλώσεις του ο Κλοπ είπε μεταξύ άλλων: «Στο πρώτο μισάωρο του αγώνα ήμασταν καλοί και κάναμε τα σωστά πράγματα τις σωστές στιγμές. Μετά χάσαμε τον ρυθμό μας και για να είμαστε ειλικρινείς δεν καταφέρουμε να τον βρούμε στην συνέχεια. Το γκολ του Ράιαν (σ.σ. Μπρούστερ) ήταν πολύ όμορφο, αλλά και γενικότερα όλα τα τέρματα που σημειώσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό και το παιχνίδι ήταν λίγο… βαρετό. Αν μία μέρα δεν μπορείς να δημιουργήσεις στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να δοκιμάσεις τις απλές λύσεις».

Τα επόμενα φιλικά της Λίβερπουλ

19/07: Μπορούσια Ντόρτμουντ (Ιντιάνα, ΗΠΑ)
21/07: Σεβίλλη (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ)
24/07: Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (Νέα Υόρκη, ΗΠΑ)
28/07: Νάπολη (Εδιμβούργο)
31/07: Λιόν (Γενεύη)

Δείτε τα γκολ από το φιλικό παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μπράντφορντ: