Ο πρόεδρος της Π.Ο. της Σενεγάλης προέτρεψε τον Μανέ να πάει στην Ρεάλ

Να φύγει από την Λίβερπουλ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης προέτρεψε τον Σαντιό Μανέ ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σενεγάλης, Σάε Σεκ

Ο πρόεδρος της Π.Ο. της Σενεγάλης προέτρεψε τον Μανέ να πάει στην Ρεάλ

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σενεγάλης, Σάε Σεκ, πήρε θέση στις φήμες που θέλουν τον Σαντιό Μανέ να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης και πρότεινε στον διεθνή άσο να αφήσει την Λίβερπουλ και να συνεχίσει την καριέρα του στους «μερένχες».

Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια με τις εμφανίσεις του στην θρυλική ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο προσέφερε τα μέγιστα ώστε οι «κόκκινοι» να φτάσουν στο ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού βάθρου με την κατάκτηση του Champions League.

Για το μέλλον του παίκτη ο Σάε Σεκ ανέφερε: «Ο Μανέ είναι ένας παίκτης φαινόμενο όπως ο Σαλάχ και ο Φιρμίνο. Πήρε το Champions League και τώρα μπορεί να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Εγώ υποστηρίζω την Μπαρτσελόνα, αλλά αναγνωρίζω πως η Ρεάλ είναι ο κορυφαίος σύλλογος στον κόσμο και ο Μανέ θα πρέπει να σκεφτεί να αποδεχτεί αυτή την πρόταση».

Στην συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Μερικές φορές δεν έχεις εναλλακτικές. Η πρόταση είναι εκεί και πρέπει να την δεχτείς. Πιστεύω πως αρέσει στον (σ.σ.. προπονητή της Ρεάλ) Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Μανέ έπαιζε για την Σαουθάμπτον και όταν του δόθηκε η ευκαιρία πήγε στην Λίβερπουλ. Έπαιξε καλά στην Αγγλία και θεωρώ πως το καλύτερο για εκείνον θα ήταν να αποδεχόταν μία νέα πρόκληση σε άλλη χώρα».

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως όταν η Ρεάλ Μαδρίτης επικοινώνησε με την Λίβερπουλ για την απόκτηση του Σενεγαλέζου επιθετικού, οι «κόκκινοι» ξεκαθάρισαν πως ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται!