Ο Αζάρ πήρε το «23» λόγω… Τζόρνταν στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Βέλγος επιθετικός προτίμησε το νούμερο «23» στην Ρεάλ Μαδρίτης κι όχι το «7» που φορούσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για… μπασκετικούς λόγους!

Ο Αζάρ πήρε το «23» λόγω… Τζόρνταν στην Ρεάλ Μαδρίτης

Τη φανέλα με το νούμερο «23» θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Έντεν Αζάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βέλγος επιθετικός αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι από την Τσέλσι για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στους «μερένχες». Παρότι όμως είχε την ευκαιρία να πάρει τη φανέλα με το νούμερο «7», που στο παρελθόν φορούσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εν τούτοις ο ίδιος προτίμησε το «23».

Όπως αποκαλύπτει η μαδριλένικη εφημερίδα «Marca», ο λόγος πίσω από την επιλογή του διεθνούς άσου έχει να κάνει με το μπάσκετ, καθώς είναι μεγάλος θαυμαστής του ΝΒΑ και πιο συγκεκριμένα των Μάικλ Τζόρνταν, Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις που φορούσαν τον συγκεκριμένο αριθμό στη φανέλα τους.

Στο παρελθόν την εμφάνιση με το νούμερο «23» στην Ρεάλ Μαδρίτης είχε φορέσει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που αγωνίστηκε στον σύλλογο από το 2003 ως το 2007 και πέτυχε 20 γκολ σε 155 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

Την περσινή σεζόν τη φανέλα με το «7» στην Ρεάλ Μαδρίτης είχε ο Μαριάνο Ντίας, ενώ το «23» ο Σέρχιο Ρεγκιλόν ο οποίος όμως αυτό το καλοκαίρι μετακόμισε στη Σεβίλλη με την μορφή δανεισμού από τους «μερένχες».