Βαρύ διάστρεμμα ο Ζοάο Καρβάλιο

Ο τραυματισμός του μεσοεπιθετικού της Νότιγχαμ Φόρεστ που είναι στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού δεν είναι τόσο απλός όσο φαινόταν στην αρχή.

Βαρύ διάστρεμμα ο Ζοάο Καρβάλιο

Το πρώτο όνομα που ήρθε στην επικαιρότητα από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Κώστας Φορτούνης είναι αυτό του Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες και την περίοδο που ήταν σε εκκρεμότητα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του αρχηγού.

Το θέμα είναι πως ο 22χρονος άσος τραυματίστηκε στο πρώτο φιλικό της Νότιγχαμ Φόρεστ. Το δεξί του πόδι γύρισε σε μία ανύποπτη φάση με αποτέλεσμα να έχει τεθεί νοκ άουτ. Γι’ αυτό άλλωστε δεν έχει ακολουθήσει και την αποστολή της Νότιγχαμ στην Αθήνα για το φιλικό με τον Ατρόμητο.

Όπως γράφει και στο σημερινό του φύλλο το «ΦΩΣ» ο τραυματισμός του Καρβάλιο δεν είναι και τόσο απλός. Οι Άγγλοι δεν έχουν προσδιορίσει ακόμα πότε θα επιστρέψει ο παίκτης στη δράση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας θα μείνει εκτός δράσης γι’ αρκετό καιρό εκτός.

Συγκεκριμένα ο Καρβάλιο έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για επιστροφή στην αγωνιστική δράση σε 4-6 εβδομάδες, ενώ οι πιο απαισιόδοξες μιλούν για απουσία έως και 8 εβδομάδες. Κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης έχει φύγει από την Αγγλία και έχει πάει στην πατρίδα του για εξτρά εξετάσεις.